hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATM başında acemi hırsızlık!

    ATM başında acemi hırsızlık
    expand

    Malatya'da bir bankanın ATM'sine para yerleştirildiği sırada içinde para bulunan çuval çalındı.

    Olay, akşam saatlerinde özel bir bankanın merkez şubesinde yaşandı. Banka görevlilerinin ATM'ye para yüklediği sırada yerde bulunan para dolu çuval 3 genç tarafından çalındı.

    Banka görevlilerinin hırsızlıktan haberdar olması üzerine olay polise bildirildi. Soruşturma başlatan polis ekipleri, bankanın güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

    Diğer taraftandan da alarma geçen polis ekipleri, kentin giriş ve çıkışlarında uygulama başlatarak şüpheli araçlar üzerinde arama başlattı.

    Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından incelenen güvenlik kamera kayıtlarında hırsızlık yapan gençlerden birinin kimliği tespit edildi.

    Para dolu çuvalı çalan kişinin kimliği belirleyen polis, operasyon başlattı. Merkez Tekmezar mahallesinde bir eve yapılan operasyonda parayı çalan 3 genç kıskıvrak yakalandı.

    Üniversite öğrencisi olduğu belirtilen H.K., E.K. ve İ.K. gözaltına alınıp Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı.

    Çaldıkları 10 Bin lira ile 4 saat sonra yakalanan öğrenciler polisteki sorgularında olaydan dolayı pişmanlık duyduklarını söyledikleri öğrenildi.

    Üniversite öğrencisi 3 gencin olay anını bankaya kredi kartı başvurusu yapmak için gittiklerini, o sırada ATM'ye para yüklemesi yapıldığını ve yerde bulunan para çuvalını alarak kaçtıklarını anlattıları kaydedildi. 3 üniversite öğrencisi, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow