hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşe dayağın ardından çocuğa tecavüz çıktı

    Eşe dayağın ardından çocuğa tecavüz çıktı
    expand

    İzmir'de 15 yaşındaki S.F. dini nikahlı eşi tarafından darp edildiği gerekçesiyle karakola şikayette bulununca, acı gerçek ortaya çıktı. S.F'nin 8 ay önce tecavüze uğrayıp hamile kaldığı ve 33 yaşındaki İ.B. ile dini nikah ile evlendirildiği öğrenildi.

    İddialara göre yaklaşık 8 ay önce İ.B ile tanışan S.F., bir ortak arkadaşları ile birlikte İ.B'nin evine gitti. Su bayisinde çalışan İ.B., ortak arkadaşları ayrıldıktan sonra S.F.'ye tecavüz etti. Daha sonra S.F.'yi tehdit edip evine gönderdi.

    4 ay sonra hamile olduğunu öğrenen S.F., durumu ailesine ve İ.B'ye anlattı. Alınan ortak karar sonucu S.F. ile İ.B'ye düğün yapıldı ancak S.F'nin 18 yaşından küçük olması nedeniyle resmi nikah yapılamadı.

    İ.B ile S.F. Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi'nde tuttukları evde beraber yaşamaya başladı. Dün saat 23.30 sıralarında İ.B. tarafından darp edilen S.F., Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    S.F. tedavi altına alınırken durum polise bildirildi. Yapılan araştırmalar sonucu S.F.'nin başından geçenler ortaya çıktı.

    İ.B. Ahlak Büro Amirliği'nce gözaltına alınırken S.F.'nin anne ve babası Gümüşpala Polis Merkezi'nde ifade verdi. 8 aylık hamile olan S.F.'nin bebeğinin hayati tehlikesi olduğu olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow