hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti ilçe binasını işgal ettiler

    AK Parti ilçe binasını işgal ettiler
    expand

    Beşiktaş AK Parti ilçe binasına gelen bir grup öğrenci partiye üye olacaklarını söyleyerek içeriye girdi. 2’si kadın 5 kişi kapıyı arkadan kilitleyerek parti binasını işgal etti. Olay yerine gelen polisler, kapıyı kırarak eylemcileri gözaltına aldı.

    Öğrenci Kolektifi üyesi oldukları öğrenilen 6 kişilik öğrenci grubu, ilçe binasına gelerek gençlik kollarına üye olacaklarını söyledi.

    5 kişi parti binasına girerken bir öğrenci dışarı da bekledi. İlçe Gençlik Kolları görevlileriyle birlikte birinci kata çıkan 5 kişi kapıyı arkadan kilitleyerek pencereden pankart sarkıttı.

    Parti binasındaki eşyalara zarar veren öğrenciler için takviye polis ekipleri geldi. Polisler kapıyı kırarak 5 öğrenciyi ve dışarıda fotoğraf çeken bir kadın öğrenciyi de gözaltına aldı.

    Eylemciler polis tarafından Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri, parti binasına gelerek çalışma yaptı. Parti görevlileri binaya Türk bayrağı astı.

    Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öğrencilerin tutuklu arkadaşlarının durumlarına dikkat çekmek için bu yola başvurduğu belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow