hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    24 Nisan 2017 Tarafsız Bölge'nin özeti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Ahmet Hakan'ın sunduğu 24 Nisan 2017 tarihli Tarafsız Bölge programına, ilk bölümde Hüda Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, ardından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, son bölümde AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş konuk oldu. Programda, uyum yasaları çalışmaları ve referandumun ardından siyasi partilerin izleyeceği stratejiler masaya yatırıldı. İşte 5 dakikada programdan öne çıkan başlıklar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Programdan öne çıkan başlıklar şöyle:

    Yapıcıoğlu: MHP olmasaydı evet oyları yükselirdi

    CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programının konuğu HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ydu. Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Yapıcıoğlu konuşmasında, MHP olmasaydı evet oylarının Güneydoğu'da daha da yükseleceğini iddia etti.

    Erdoğdu: Yüzde 61 de alırız yüzde 70 de alırız

    CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programının konuğu CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'ydu. Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Erdoğdu konuşmasında, "Kesinlikle biz kazanırız. Biz yüzde 61 almak durumundayız. Biz yüzde 61 üzerinde bir puana oynayacağız. Yüzde 61 alır mıyız? Yüzde 61 de alırız yüzde 70'de alırız." dedi.

    Mustafa Elitaş, Abdullah Gül sorusuna yanıt verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programının konuğu AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'tı. Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Elitaş, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında sorulan soruya, "Cumhurbaşkanı seçilmiş birisi olarak sayın Gül'ün bu anayasa değişikliği için evet demesi gerektiği kanaatindeyim. Muhtemelen de öyle demişlerdir." dedi. Ahmet Hakan'ın bu bir vefa meselesi midir? sorusuna "Vefa İstanbul'da bir semt değil" cevabını verdi.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow