hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Xiaomi Mi 6c özellikleri ortaya çıktı

    Xiaomi Mi 6c özellikleri ortaya çıktı
    expand

    Xiaomi’nin orta segmentteki uygun fiyatlı yeni modeli Mi 6c ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi 6c özellikleri ve cihaz hakkındaki diğer detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı telefon pazarının son yıllardaki en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi’nin orta segment yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde GFXBench’te Jason kod ismi ile ortaya çıkan modelin Mi 6c olduğu iddia ediliyor. Cihazın GFXBench’te görülmesiyle birlikte Xiaomi Mi 6c özellikleri de belli olmuş oldu.

    Xiaomi Mi 6c özellikleri ile ilgili bilgi vermeden önce, telefonun orta segmentte olduğunu bir kez daha hatırlatalım. Zira Xiaomi 2015’ten bu yana Mi serisindeki amiral gemisi modellerini kırparak C eki ile birlikte orta segment olarak ta satışa sunuyor.

    Xiaomi Mi 6c özellikleri açısından orta segmentin güçlü cihazlarına rakip olacak gibi görünüyor. Gücünü Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 660’dan alan telefon, GPU tarafında ise Adreno 512’den faydalanıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen Mi 6c’nin dahili depolama alanı ise 64GB.

    xiaomi mi 6c özellikleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1080×1920 piksel çözünürlüğünde 5.1 inçlik bir ekrana sahip olan cihazın ana kamerası ise 12MP. Ön tarafında ise 5MP’lik selfie kamerası bulunduran cihaz kutudan ilk çıktığında Android 7.1.1 ile çalışması bekleniyor.

    Önümüzdeki Eylül ayında satışa sunulması beklenen Xiaomi Mi 6c fiyatıyla da hayli iddialı. Zira cihaz için şimdilik lanse edilen fiyat 360 dolar civarlarında. Yine de daha kesin bilgiler için bir süre daha beklemek daha doğru olacaktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow