hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılların Eskitemedikleri Sahnede Olacak

    Yılların Eskitemedikleri Sahnede Olacak
    expand

    Bu hafta müzikseverler yılların eskitemediği şarkıları dinleme şansına sahip olacak. Bülent Ortaçgil ve Yeni Türkü iki farklı mekanda sahne alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Ayrıca elektronik müzikseverleri de bir başka sürpriz bekliyor. Bedük Babylon'da, Davy Jones ise Balans Volt’da DJ kabininde olacak.

    İşte bu haftasonunun en dikkat çeken etkinlikleri…

     

    Davy Jones
    1994 DJ piyasasında yerini alan ve Dünya’nın birçok ülkesinde performans sergileyen Dj Davy Jones, 2 Nisan Cumartesi akşamı Tarkan Temelli'nin kurumsal koçluğunu yaptığı Balans Volt kabininde…

    Saat 21:00’de başlayacak eğlencede, House müziğinin en iyilerinden olan Jones, bu kez Türk hayranlarını müziğiyle kendinden geçirecek.


    Trio Giocoso
    Fransa’da öğrenciyken başlayan dostluklarını, konserler ve CD yaparak devam ettiren Ayşegül Kirmanoğlu ve Sibel Kumru Pensel, Le Chant de Linos firması için CD yaparken tanıştıkları Belçikalı piyanist Johan Schmidt’le beraber 1 Nisan Cuma akşamı Borusan Müzik Evi’nde müzikseverlerin karşısına çıkıyorlar.

    Saat 19:30’da başlayacak konserin bilet fiyatı ise 23 TL.


    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Joao Basco
    Annesi violinist, babası Samba sanatçısı, kız kardeşi piyanist ve erkek kardeşi besteci olan caz sanatçısı Joao Bosco, 1 Nisan Cuma akşamı CRR Konser Salonu’nda bir konser vermeye hazırlanıyor.

    Bosco, bu konserinde, Brezilya’nın klasik Samba ve Bossa Nova geleneklerine dayanan müziğiyle, rock and roll, jazz ve diğer etnik stilleri bir arada tutan volümü yüksek bir performans sergileyecek. Saat 20:00’de başlayacak etkinliğin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 56 TL - 45 TL - 34 TL ve 23 TL.


    Cem Adrian
    Son albümü “Kayıp Çocuk Masalları” ile yükselişe geçen Cem Adrian, adeta ayine dönüşen performansları ile bu kez 1 Nisan Cuma akşamı Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alıyor.

    Adrian’ın, programında yeni albümünden parçaların yanısıra diğer albümlerinden şarkılarını seslendireceği performansı saat 20:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise kategorilerine göre 39.50 TL – 34 TL ve 28,50 TL.

     

    Bülent Ortaçgil

    Türkiye’de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, yeni albümü “Sen” her zamanki gibi tüm söz ve bestelerde sanatçının imzasını taşıyan çok özel Ortaçgil şarkılarıyla bezeli. 
    Bülent Ortaçgil, 1 Nisan Cuma akşamı İndigo’da eski ve yeni şarkılarını seslendireceği özel bir konserle hayranlarının karşısında olacak. Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 28,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Teoman
    Türkiye rock müziğinin en başarılı yorumcu ve söz yazarlarından Teoman, 1 Nisan Cuma gecesi Jolly Joker Balans’da sahne alıyor.

    Konserinde 2009 yılında çıkardığı son albümü "İnsanlık Halleri"nin yanı sıra eski albümlerinden sevilen parçalarını da seslendirecek olan sanatçının performansı saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise 56 TL. VIP: 110 TL.

     

    Athena
    Bir süredir İngiltere'de yaşayan, Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşlerlerden oluşan Athena, 1 Nisan Cuma günü Ooze Venue’de İzmirli hayranlarının karşısına çıkıyor. Son albümleri "Pis"i 2010 yılının Mayıs ayında yayınlayan grubun konseri saat 23:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 34 TL.


    Ozan Doğulu
    2010 Yılında piyasaya sürdüğü ''130 Bpm'' adlı albümüyle ve Türkiye'nin önde gelen starlarıyla birlikte yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ülkemizin önde gelen DJ/Prodüktörlerinden Ozan Doğulu, 1 Nisan Cuma gecesi Discorium sahnesinde performans sergileyecek.

    Birbirinden özel şovların gerçekleşeceği bu organizasyon kapılarını saat 23:00’de açıyor. Bilet fiyatları ise stand: 350 TL. giriş: 50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yeni Türkü
    Derya Köroğlu önderliğinde 30. sanat yılını geride bırakan Yeni Türkü, 2 Nisan Cumartesi akşamı Jolly Joker Balans’da sahne alıyor.

    “30 Yılın Türküsü” diyerek  birbirinden eşsiz şarkılarını seslendireceği gece saat 21:00’de başlıyor. Konserin bilet fiyatları ise 34 TL. VIP: 67 TL. Ayrıca, Yeni Türkü konserinden sonra 00:30 ‘da Kolpa sahne alacak.
     

    Duman
    Türk rock müziğinin en başarılı gruplarından Duman, 2 Nisan Cumartesi akşamı Romeo Juliet İstanbul’da hayranlarının karşısına çıkıyor.
    En son 2009 yılında Duman 1 ve Duman 2 olmak üzere 2 albüm çıkaran grubun konseri saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise tam: 50 TL. öğrenci: 40 TL.


    Bedük

    Üçüncü ve son albümü GO’nun başarısı ve albümün çıkış parçası “Electric Girl”ün radikal videosuyla, yükselişi önlenemez yerli süperstarımız Bedük, yeni ve eski parçalarıyla akıllarda yer edecek bir sahne şovuyla 2 Nisan Cumartesi gecesi Babylon’da…

    Zıplatan elektro basları ve akıllarda yer eden şarkı sözleriyle Türkiye’de dans müziğinde rakip tanımayan Bedük’ün performansı saat 23:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 44,50 TL.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow