hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    236 metrede piyano ziyafeti

    236 metrede piyano ziyafeti
    expand

    Ramanzan ayı dolayısıyla konser seçenekleri azalsa da yinede seçeneklerimiz var. Bu haftanın en keyifli konserlerinden biri Piyanist TuluyhanUğurlu'nun 236 metre yükseklikte vereceği konser.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Tuluyhan Uğurlu
    Piyanist Tuluyhan Uğurlu`nun farklı mekanlardaki yolculuğu sürüyor. 2003`te piyanosunu 2150 metrede Nemrut Dağı`na taşıyan Uğurlu, bu kez Avrupa`nın en yüksek binası Sapphire`de 236 metredeki Seyir Terası`nda 12 Ağustos Cuma ya da 13 Ağustos Cumartesi akşamı sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

    İstanbul’un müthiş manzarası eşliğinde gerçekleşecek konser saat 21:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise kategorilerine göre 78,50 TL. – 56 TL. Ve 45 TL.


    Mustafa Ceceli
    Türk Pop müziğinin başarılı ismi Mustafa Ceceli, 12 Ağustos Cuma akşamı yüreklere dokunan şarkılarını bir kez daha Kuruçeşme Arena’da seslendirecek.
    Pekçok ünlü ismin sesinden dinlediğimiz şarkılarını da okuyacak olan sanatçının konseri saat 21:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise kategorilerine göre 56 TL. 45 TL. ve 28 TL.


    Halil Sezai
    Bir çok ünlü parçanın altında imzası bulunan, son dönem İncir Reçeli filminin müziği "Duman" ile adı sıkça anılan usta oyuncu Halil Sezai, 12 Ağustos Cuma akşamı Bodrum Hadigari’de bir performans sergilemeye hazırlanıyor.
    Birbirinden usta müzisyenlerin sanatçıya eşlik edeceği gece saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 28.50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Gülsin Onay
    Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali bu yıl kapılarını 8. kez müzikseverlere açtı.14 Eylül’e kadar devam edecek festivalin 13 Ağustos Cumartesi günkü konuğu Devlet Sanatçımız piyanist Gülsin Onay
    Saat 21:30’da başlayacak konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 25 TL. 20 TL. ve 15 TL.


    Balık Boğaz Caz
    İstanbul boğazının eşsiz manzarası eşliğinde balık yemek ve canlı canlı caz dinlemek tek kelimeyle muhteşem…
    12 Ağustos Cuma akşamı Bosphorus Princess yatında yapılan organizasyonda gün batımının keyfine varacaksınız. 
    Saat 19:30’da başlayacak keyifli gezintinin bilet fiyatı ise 120 TL.


    Yaşar
    Birbirinden önemli albümlere imza atan Türk pop müziğinin başarılı bestecisi ve yorumcusu Yaşar, 13 Ağustos Cumartesi gecesi Bodrum Hadigari’de sahne alıyor
    Yaşar’ın geçmişten günümüze en sevilen parçalarını seslendireceği bodrum konseri saat 22:00’de başlayacak. Etkinliğin bilet fiyatı ise 56,50 TL.


    Natasha Bacardi
    Eğer bugün Antalya’daysanız ve çok eğlenmek istiyorsanız Belek Adam&Eve’de harika bir parti var. Natasha Bacardi’nin dj kabininde yerini alacak ve dinleyenlerini bütün gece dans ettirecek.
    Saat 21:00’de başlayacak eğlencenin bilet fiyatı ise 160 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anouar Brahem
    16-23 Ağustos tarihleri arasında Topkapı Sarayı I. Avlu ve Yıldız Sarayı Has Bahçe’de gerçekleşecek “Ramazanda Caz”, dünyanın en önemli caz ustalarını ağırlıyor ve sofraların yanı sıra kültürün de paylaşılmasını öneriyor.

    16 Ağustos Salı akşamı gerçekleşecek konserin konuğu, Tunus doğumlu besteci Anouar Brahem
    Arap müziğini, Akdeniz, İran ve Tunus Halk müziklerini cazla harmanlamasıyla tanınan müzisyenin konseri saat 21:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise kategorilerine göre 138 TL. ve 72 TL. arasında değişiyor.


    Sezen Aksu
    “Hayatımın kıymetini daha iyi anladığım, neşeli ve tadı yerinde bir dönemine ait şarkılar” diye tanımladığı albümü “Öptüm”ü yeni piyasaya çıkartan Sezen Aksu, 16 Ağustos Salı akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde dinleyicilerini bir kez daha büyülemeye hazırlanıyor.

    Müzik severlerin geçmişten günümüze klasikleşmiş Sezen Aksu şarkılarıyla müzik yolculuğuna çıkacakları konser saat 21:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise kategorilerine göre 220 TL. ve 56 TL. arasında değişiyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow