hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konserler Van için

    Konserler Van için
    expand

    Bu hafta, Van’da yaşanılan acının ardından birçok etkinlik iptal oldu. Bunun yanında elde edilen gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı konserler düzenleniyor. Bize düşense gitmeyecek bile olsak bu yardım konseri biletlerinden alıp biraz olsun yaşanılan acılara merhem olmak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Van İçin Rock!
     
    Van’da meydana gelen depremde çok sayıda yurttaşımız hayatını kaybetti, birçoğu da evsiz kaldı. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu ortamda, müzisyenler en iyi yaptıkları şeyi, ürettikleri müziği arkalarına alarak Van’a destek için Küçükçiftlik Park’ta bir araya geliyor.

    30 Ekim Pazar günü Küçükçiftlik Park’ta saat 10.00 – 00.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek konserlerin tüm geliri Van’a destek için Kızılay’a verilecek.

    40 sanatçının ücretsiz olarak katılımıyla gerçekleşecek olan etkinliğin biletleri 20 liradan satılacak. Aynı zamanda konserin yiyecek, içecek vb. gelirleri de Türk Kızılay’ı vasıtasıyla Van’a aktarılacak.

    Sahne alacak isimler: 4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran- Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat.

    Ayrıca katılımcılar Van’a göndermek istedikleri malzemeleri etkinlik alanına getirebilecekler.
    Konsere gidemeyecekseniz bile bir bilet alıp destek olabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Urban Festival İstanbul 2011

    Lounge FM 96 tarafından düzenlenen, İstanbul'un ilk şehir temalı festivali Urban Festival Istanbul, 29 Ekim Cumartesi günü üçüncü kez müzikseverlerin huzurunda.

    Şehir temasını öne çıkaran festival ruhunu, sıradışı müzik kombinasyonları ve sahne şovları ile harmanlayıp unutulmaz bir müzikal deneyim yaşatacak olan “Urban Festival Istanbul" caz, funk, disco, soul, house ve downtempo tarzlarının en modern hallerini sunacak dünya çapında yüksek prestij sahibi sanatçıları konuk ediyor.

    Festivalde, Bajka, Christian Prommer's Drumlesson, Ben Westbeech, Mop Mop, Sola Rosa Soundsystem, Âme, Drop Out Orchestra, Superpitcher, Aldo Vanucci, Cantanca, Memogaran ve daha pek çok ismi dinleme fırsatınız olacak.

    Beyoğlu'na taşınan festivalin katılımcıları 29 Ekim günü tek biletle birbirine yakın altı mekanda, farklı tarzların en başarılı örneklerini dinleyebilecekler.

    Önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Etkinliğe katılmak isteyenler 56 TL. ücreti olan biletlerini Biletix’ten alsın çünkü buradan alınacak biletlerin geliri depremzedelere bağışlanacak.


    Soaked
    Kusursuzca bestelenmiş İngilizce sözlü parçaları, heyecan verici elektronik altyapılar ve güçlü vokallerle bütünleştiren Soaked, 28 Ekim Cuma akşamı Ghetto’da sahne alıyor.
    80’li yılların izlerini 2000’lerle başarılı şekilde birleştiren grubun canlı performansı saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 28,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Architecture in Helsinki
    Avustralyalı indie-pop grubu Architecture in Helsinki, 28 Ekim Cuma akşamı Salon İKSV’de dinleyicisiyle buluşuyor.
    Cameron Bird, Gus Franklin, Jamie Mildren, Kellie Sutherland ve Sam Perry'den oluşan yenilikçi modern pop grubunun son albümü Moment Bends Nisan 2011'de yayımlandı. Saat 22:30’da başlayacak konserin bilet fiyatları ise; normal: 50,50 TL. Öğrenci: 39,50 TL.


    Pinch - Darkstar
    Reggae, dünya müziği ve dancehall türlerini dubstep ile birleştirdiği farklı stiliyle öne çıkan Rob Ellis ya da bilinin ismiyle Pinch, 29 Ekim Cumartesi akşamı Babylon’a konuk oluyor.

    Prodüksiyonlarında doğu ezgilerine ve Sufi kültürüne yer veren Pinch’e aynı gece, dubstep müziğin duayeni, Londra’nın en önemli alternatif plak şirketlerinden Hyperdub’ın yıldız grubu Darkstar eşlik edecek.
    Saat 22:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatı ise 33,50 TL

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Lipkind Quartet
    1977 yılında Rusya’dan göçen bir ailenin çocuğu olarak Tel Aviv’de dünyaya gelen ve altı yaşında çello çalmaya başlayan Gavriel Lipkind, 30 Ekim Pazar akşamı CRR Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşuyor.
    Saat 20:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre; 34 TL ve 12 TL arasında değişiyor.


    Duman

    Türk rock müziğinin önde gelen başarılı gruplarından Duman, 28 Ekim Cuma gecesi Ooze Venue İzmir’de, 29 Ekim Cumartesi ise Jolly Joker İstanbul’da sahne alıyor.
    Grubun İzmir konseri saat 23:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 34 TL. İstanbul konseri ise saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları; normal: 61 TL. VIP: 122 TL.


    Peaches & Dearhead Dj Set

    Seksüel şarkı sözleri, dışavurumu ile şimdinin en sıra dışı performans sanatçılarından biri olan Peaches, 29 Ekim Cumartesi gecesi Ghetto sahnesinde...
    Saat 23:30’da başlayacak gecenin bilet fiyatları ise; tam: 45 TL. Öğrenci 35 TL.
    Ayrıca bu geceye Halloween kostümüyle gelirseniz kapıda indirimli bilet alarak giriş yapabileceksiniz.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow