hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kapadokya'da 'Klasik Keyifler'

    Kapadokyada Klasik Keyifler
    expand

    Klasik Keyifler Grubu, dünyaca ünlü oda müziği sanatçılarıyla müzikseverleri Kapadokya'da buluşturacak.

    Klasik Keyifler Grubu'nun organizasyonu ile 3 Yunan ve bir Türk'ten oluşan Tetraktys Quartet grubu, Türk, Japon ve İngiliz müzisyenlerden oluşan La Mer Quartet grubu ile İtalyan gitar virtüozu Antonio Mascolo Kapadokya'da konserler verecek.

    Kapadokya'daki Saruhan Kervansarayı, Saklı Vadi, Argos in Cappadocia Butik Oteli, Sarıca Kilise, Gallery Cappadocia, Eleni Bar ve Kapadokya Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilecek konserlerde usta müzisyenler, genç müzisyenlerle birlikte sahne alacak.

    Konserlerde gitarist Ayşegül Koca, genç piyanist Zeynep Özsuca, müzisyen Sumru Ağıryürüyen, çellist Anıl Eraslan da sahne alacak.

    Tetraktys Quartet grubu 11 Ağustos'ta, Argos in Cappadocia Butik Otelinde "Sesin Neyi Var" adlı müzik dinletisi sunacak.

    Oda müziğinde Türkiye'nin ünlü isimlerinden Sumru Ağıryürüyen ve çellist Anıl Eraslan'ın birlikte sahne alacağı "Sert Sessizler" adlı konser ise 13 Ağustos'ta, Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesindeki Sarıca Kilisesi'nde gerçekleştirilecek.

    Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesindeki Saklı Vadi'de de 19 Ağustos'ta "Oda Müziği Şenliği" adı altında, kemanda Olgu Kızılay ve Ellen Jewett, viyolada Tuba Özkan ve Katherine Murdock, çelloda Heidi Hoffman, klarnette Richard Faria ve obuada Mark Hill sahne alacak.

    Konserler, ağustos ayı boyunca tekrarlanacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow