hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Labirent"in yıldızları ilk kez CNN TÜRK'te

    Labirentin yıldızları ilk kez CNN TÜRKte
    expand

    CNN TÜRK'ün sponsor olduğu "Labirent" filmi 23 Aralık'ta vizyona giriyor. Merakla beklenen filmin ekibinden Timuçin Esen, Meltem Cumbul, Tolga Örnek ve Sarp Akkaya ilk kez 360 Derece programında Şirin Payzın'a konuk olacak.

    Çekimleri Mardin, İstanbul ve Frankfurt'ta gerçekleşen Labirent, yüksek temposu, ilginç senaryosu ve muhteşem kadrosu ile bu yılın en iddialı yapımlarından biri olacak.

    23 Aralık'ta vizyona girecek olan Labirent'in başrol oyuncuları Timuçin Esen, Meltem Cumbul ve Sarp Akkaya ile yönetmeni Tolga Örnek ilk kez CNN TÜRK'e konuşacak.

    16 Aralık Cuma
    günü saat 16:45'te 360 Derece programında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtlayacak olan Esen, Cumbul, Akkaya ve Örnek, film hakkında önemli ipuçları verecek.

    Casuslar Mardin'de

    Polisiye-aksiyon türündeki filmde başrol oyuncularına, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Ozan Bilen, Umut Kurt, Erdal Küçükkömürcü, Yurdaer Okur, Melike Güner, Cem Bender, Aslıhan Gürbüz ve Altan Gördüm gibi önemli oyuncular eşlik ediyor.

    Yeni filminde kamerasını bölgemizdeki casusluk dünyasına çeviren yönetmen Tolga Örnek, Labirent'te, istihbarat ve terörizmi, doğu ile batı arasında geçiş yolu olarak kabul edilen bir ülkenin bakış açısından anlatıyor.

    Gerek görsel dili ve dinamizmi, gerekse filmin fikrinin doğduğu coğrafya nedeniyle bugüne kadar bu türde yapılan filmlerden farklılık gösterecek olan Labirent, sinema tutkunlarının heyecanla beklediği filmlerden biri olarak öne çıkıyor.

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Eurimages ve HessenInvestFilm Komisyonu (Almanya) tarafından desteklenen Türk-Alman ortak yapımı olan film, uluslararası bir prodüksiyon olarak da dikkat çekecek.

    Twitter'da @cnnturkcom'u takip etti kazandı

    Twitter'dan sorduğumuz soruyu doğru yanıtlayan kullanıcımız Labirent filmi ekibiyle tanışmaya hak kazandı. 




    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow