hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mesut Engin yaşamını yitirdi

    Mesut Engin yaşamını yitirdi
    expand

    Bir dönemin jönüydü. Sefalet içinde hayata veda etti. Yeşilçam'ın "kral ünvanlı" oyuncusu Mesut Engin 58 yaşında yaşamını yitirdi. Cenazesi, yurt dışında yaşayan ağabeyi geldikten sonra toprağa verilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kalp, solunum ve beslenme yetmezliği ile kansızlık şikayeti nedeniyle kaldırıldığı hastanede dün vefat eden oyuncu Mesut Kundak'ın (58) cenazesi, yurt dışında yaşayan ağabeyinin gelmesinin ardından
    toprağa verilecek.

    Sanat hayatında 'Mesut Engin' adını kullanan Kundak'ın cenazesi, dün vefat ettiği Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde tutuluyor. Hastane yetkilileri, Kundak'ın cenazesinin defin işlemleri için yurt dışında yaşayan ağabeyinin gelmesinin beklendiği, cenazenin bundan sonra ne zaman ve nerede
    toprağa verileceğinin tespit edileceğini bildirdi.

    Mesut Kundak kimdir?
    Ses Dergisinin 1973 yılında düzenlediği yarışmada birinci olarak sanat hayatına başlayan Kundak, çok sayıda Yeşilçam filminde başrol ve yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

    Mankenlik ve fotomodellik de yapan Kundak, 1976 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda sağ el bileğinde oluşan hasar sebebiyle bunalıma girerek, alkol bağımlısı oldu.

    Uzun süreli tedavisinin ardından alkol bağımlığından kurtulan Kundak, 2009 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğüne yerleştirildi. Bir yıl önce buradan ayrılan Kundak'ın, bir süredir arkadaşıyla aynı evde yaşadığı öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow