hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Labirent'e Frankfurt'ta muhteşem gala

    Labirente Frankfurtta muhteşem gala
    expand

    Yılın merakla beklenen filmi Labirent'in galası, Almanya Frankfurt'ta gerçekleştirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerini Timuçin Esen ve Meltem Cumbul'un oynadığı, yönetmen Tolga Örnek'in yeni filmi Labirent, Almanya'daki ilk gösteriminde izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

    Frankfurt Belediye Başkanı Jutta Ebeling'in açılış konuşması ile başlayan gala gecesine, Türkiye ve Almanya'dan önemli konuklar katıldı.

    Ebeling konuşmasında, bunun gibi birliktelik ve ortaklıkların her zaman yapılması gerektiğini, sanat ve kültür sayesinde siyasi tartışmaların da son bulacağını belirtti.

    Frankfurt'taki galaya, yönetmen Tolga Örnek, başrol oyuncuları Timuçin Esen ve Meltem Cumbul ile Sarp Akkaya, Umut Kurt, Yurdaer Okur ve Altan Gördüm katıldı.

    Filmin İstanbul'daki galası da bugün gerçekleştirilecek.



    Gölgeler ve sırlarla dolu bir dünya...


    Çekimleri Mardin, İstanbul ve Frankfurt'ta gerçekleşen Labirent, Türkiye'nin kaderini etkileyecek son derece önemli bir operasyonda yaşananları, insan hikayelerine odaklanarak anlatıyor.

    Filmin senaryosunu da yazan yönetmen Tolga Örnek, gölgeler ve sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayarak, izleyiciyi bilmedikleri bir yolculuğa çıkarıyor.

    Duygusal dozu yüksek, aksiyon-gerilim türündeki film, istihbarat dünyasında ve mesleğinde kendi kimliği ile varolamayan, hiçbir zaman ödüllendirilmeyen insanların hikayesini beyazperdeye aktarıyor.

    Filmde Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Ozan Bilen, Umut Kurt, Erdal Küçükkömürcü,  Melike Güner,  Yurdaer Okur, Cem Bender, Aslıhan Gürbüz ve Altan Gördüm gibi önemli oyuncular rol alıyor.

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Eurimages ve HessenInvestFilm Komisyonu (Almanya) tarafından desteklenen Türk-Alman ortak yapımı olan film, uluslararası bir prodüksiyon olarak da dikkat çekiyor.

    Labirent, muhteşem kadrosu, gündemdeki sıcaklığını hep korumuş bir konuya getirdiği yeni bakış açısı ve karakterlerin güçlü hikayeleri ile sezonun farklı yapımlarından biri olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow