hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Labirent'e muhteşem gala

    Labirente muhteşem gala
    expand

    Başrollerini Timuçin Esen ve Meltem Cumbul'un oynadığı, yönetmen Tolga Örnek'in yeni filmi Labirent'in galası dün gece Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yılın merakla beklenen filmi Labirent'in galası, Almanya'dan sonra İstanbul'da da gerçekleştirildi. Başrollerini Timuçin Esen ve Meltem Cumbul'un oynadığı, yönetmen Tolga Örnek'in yeni filmi Labirent'in galası dün gece  Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

    Sanat ve medya dünyasından önemli konukların katıldığı galada konuşan Meltem Cumcul, filmdeki dövüş sahneleri için özel bir çalışma yaptığını söyledi. Film için dövüş dersleri aldığını belirten Cumbul, "Elimizden geldiğince başarılı olmaya çalıştık ki bu taz filmlerde bazen hareketli sahneler tam yerini bulmuyor. O yüzden iyi olması için eğitim aldık" dedi.

    Rol arkadaşına övgüler yağdıran Timuçin Esen de Meltem Cumbul'un canlandırdığı kadın istihbaratçı karakterinin zorluğundan bahsetti. 

    İstanbul Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'ndeki galada;  Bizim Yenge'deki rolüyle son zamanlarda adından söz ettiren  İlker Aksum, oyuncu, Güven Kıraç, Yönetmen Ömer Faruk Sorak, oyuncu Begüm Kütük, Çizer Erdil Yaşaroğlu ve Programcı Varol Yaşaroğlu, film ekibini bu özel gecede yalnız bırakmadı.
    LABİRENT FRAGMAN (TIKLAYIN!) 
    Bu Cuma izleyici ile buluşacak olan Labirent, istihbarat ve terörizmi, doğu ile batı arasında geçiş yolu olarak kabûl edilen bir ülkenin bakış açısından anlatıyor. Gerek görsel dili ve dinamizmi, gerekse filmin fikrinin doğduğu coğrafya nedeniyle bugüne kadar bu türde yapılan filmlerden farklılık gösterecek olan Labirent, sinema tutkunlarının heyecanla beklediği filmlerden biri olarak öne çıkıyor.

    LABİRENT İSTANBUL GALASI 5N1K RÖPORTAJI İÇİN (TIKLAYIN) 


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow