hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Oğluna küfür edilen filmden şikayetçi

    Oğluna küfür edilen filmden şikayetçi
    expand

    Trabzon'da çekimleri gerçekleştirilen "Sümela'nın Şifresi Temel" filminin bir sahnesinde izinsiz olarak oynatılan oğlu Güven Usta'ya ağır küfürler edildiğini ileri süren Ömer Usta, yapımcılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

    Ömer Usta, oğlu Güven Usta'nın filmin bir sahnesinde oynatıldığını ve küfürlere maruz kaldığını iddia etti.

    Usta, şunları söyledi:
    "Güven filmin çekimlerini izlemek için izin istedi. Ben de izin verdim. Eve döndüğünde filmde oynadığını, top oynarken film çekimi yaptıklarını söyledi. Sonra da film gösterime girdi. Oğlum da görüneceği için sinemaya gittik. Ancak izleyince adeta şok oldum. Filmde hoca karakterini canlandıran Salih Kalyon ana avrat küfür ediyor. İzleyince şok yaşadım.

    Benden izin almadan oğlumu filmde oynattılar, bir de küfür ettiler. Bunu asla kabul edemem. Beni tanıyan herkes dalga geçiyor. Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundum. Film yapımcılardan şikayetçi ve davacıyım."

    Karadeniz'in mizah kahramanı Temel'in başından geçen komik hikayelerin anlatıldığı ve çekimi Trabzon'da yapılan "Sümela'nın Şifresi Temel" filminin galası da sanatçıların katılımı ile 14 Aralık günü Trabzon Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nde yapılmıştı.

    Filmin şikayete neden olan sahnesinde hoca rolü üstlenen Salih Kalyon top oynayan çocuklara küfür ediyor, çocukların arasında bulunan Güven Usta da, "Küfür etme hocam. Niye sövüyorsun?" diye cevap veriyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow