hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnci Hoca'nın ölümünü anlattı

    İnci Hocanın ölümünü anlattı
    expand

    "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki "İnci Hoca" rolüyle adından söz ettiren Yeliz Kuvancı, "Burada Laf Çok" programına katıldı. Kuvancı, "İnci Hoca"nın ölümünü çektikleri sahnede nasıl zorlandıklarını anlattı. Dizideki ölüm sahnesini evde ailesiyle izlerken yaşanan duygusal anları dile getirdi.

    "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki "İnci Hoca" rolüyle adından söz ettiren Yeliz Kuvancı, CNN TÜRK’te ekrana gelen Mesut Yar ile "Burada Laf Çok" programına katıldı.

    Kuvancı, dizideki son sahnesi olan "İnci Hoca"nın ölümünü çektikleri sahnede nasıl zorlandıklarını anlattı.  İnci Hoca’nın ölümünü evde ailesiyle izlerken yaşanan duygusal anları dile getirdi. “Annemler, bana misafirliğe gelmişlerdi. Bir tarafta anneannem, bir tarafta annem diğer tarafta kız kardeşim vardı. Müthiş bir ağlama ekibiydiler. Sahneyi izlemeden önce anneannemi hazırlamıştım. ‘Anneanne bak, ben birazdan öleceğim, izleyeceğiz. Ağlamak, üzülmek yok. Yanındayım.’ demiştim. Fakat evde inanılmaz bir dramın içine düşmüştük.”

    Sahneyi çekerden de çok zorlandıklarını anlatan Kuvancı,  “Mete’yi canlandıran” Aras” için sahne çok daha zor bir andı. Çünkü “İnci Hoca” ölüyor. Daha ötesi yok. Çekim ekibi olarak inanılmaz zorlanmışlardı. Ben zaten pıt diye ölüyorum. Benim işim kolaydı.” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow