hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sayan, Erbil ve Pipis şikayetçi oldu

    Sayan, Erbil ve Pipis şikayetçi oldu
    expand

    Şarkıcı Seda Sayan, sunucu Mehmet Ali Erbil ve menajer Stilianos Pipis, kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla yapımcı Erol Köse'den şikayetçi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sayan, Erbil ve Pipis, Köse'nin bir internet paylaşım sitesinde kendi haklarında yazdıklarından dolayı şikayet amaçlı ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

    İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Akif Ekinci'ye yaklaşık bir saat ifade veren Sayan, Erbil ve Pipis, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

    Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil ve Pipis'in, yapımcı Erol Köse'den, bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla, onur ve saygınlıklarını zedeleyecek şekilde yayınlar yaptığı gerekçesiyle şikayetçi oldukları ve cezalandırılmasını istedikleri öğrenildi.

    Köse, savcı ile görüştü

    Öte yandan Erol Köse'nin, bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fikret Seçen ile görüştüğü öğrenildi.

    Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen Köse'nin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Seçen ile bir süre görüştükten sonra adliyeden ayrıldığı kaydedildi.

    Köse'nin, gündemde olan "reyting ölçüm ve yapım şirketlerine yönelik operasyon" kapsamında değil, başka bir konuya ilişkin adliyeye gelerek Seçen ile görüştüğü belirtildi.

    Erol Köse'nin herhangi bir bilgi veya belgeyi savcılığa teslim etmediği de aktarıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow