hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karamollaoğlu: Evet çıkarsa da kimsenin telaşa kapılmasına gerek yok

    Karamollaoğlu: Evet çıkarsa da kimsenin telaşa kapılmasına gerek yok
    expand
    KAYNAKAA

    Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çankaya Lisesi'nde saat 14.00'te oyunu kullandı. Karamollaoğlu, "Hayır çıkarsa da kimsenin infiale kapılmasına gerek yok, evet çıkarsa da kimsenin telaşa kapılmasına gerek yok. Burası bizim memleketimiz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anayasa değişikliği halk oylaması için Çankaya Lisesi'ne saat 14.00'te gelen Karamollaoğlu, görevlilerin belgelerini kontrol etmesinin ardından 1066 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

    Karamollaoğlu, oy kullanma işlemini tamamladıktan sonra sandık görevlilerine teşekkür etti.

    Okul çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, sonuç ne olursa olsun milletin tercihine saygı gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

    11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oy kullandı

    Karamollaoğlu, Türkiye'de huzurun, barışın gelmesi ve ülkenin kalkınmasını sağlamak için adaletin tecelli etmesine gayret göstereceklerini belirterek, şunları kaydetti:

    Kuşu'da 3 yıl sonra oy kullanıldı

    "İnşallah çıkacak netice, yarın çok büyük bir şey değiştirmeyecek. Hayır çıkarsa da kimsenin infiale kapılmasına gerek yok, evet çıkarsa da kimsenin telaşa kapılmasına gerek yok. Burası bizim memleketimiz. İnşallah güzel netice alırız ve inşallah bunun arkasından memleketimizde, huzur kamil manada teşekkül eder. Huzur da adaletin tecelli etmesine bağlıdır. Tekrar memleketimiz, milletimiz, bölgemiz ve insanlık için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Türkiye sandık başında

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow