hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Geçen hafta Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda ve No 309 yarışında zirve kimin oldu?

    Geçen hafta Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda ve No 309 yarışında zirve kimin oldu
    expand

    Kara Sevda, No 309 ve Diriliş Ertuğrul dizileri çarşamba akşamları reyting mücadelesi vermeye devam ediyor. AB reyting grubu verilerine göre 19 Nisan'da gerçekleştirilen yayınların ardından zirvenin sahibi değişmedi. İşte, Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda ve No 309 dizilerinin aldığı reyting puanları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diriliş Ertuğrul, No 309 ve Kara Sevda dizileri arasında hangi dizinin daha çok izlendiği reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından ortaya çıktı. Buna göre çarşamba gününü zirvede kapatan Diriliş Ertuğrul 17.89 puanla ilk sırada yer alırken az farkla No 309'u geçen Kara Sevda 4.27 puan ile ikinci sırada yer aldı. İşte, dizilerde bu hafta yaşanan gelişmeler...

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL’DA BU HAFTA YAŞANANLAR

    Son bölümde kalesinin elinden gidişini çaresizlikle izleyen Vasilius "Bu nasıl bir ordu bu nasıl bir kale" diye bağırmaya başladı. Sarayda yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşayan Vasilyus, kalesinin bozguna uğramasının ardından isyan etti.

    Geçen hafta Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda ve No 309 yarışında zirve kimin oldu

    DÜNDAR BEY KAÇIRILDI

    Ertuğrul Bey’in yaptığı anlaşmaları duyan Ural ve Vasilyus Çavdar Obası’nı karıştırmak için harekete geçerken Dündar Bey’in kaçırılması annesini hayal kırıklığına uğrattı. Ertuğrul’u yanına çağırarak “Oğlum nerede Ertuğrul?” diye soran annesi olumlu bir cevap bekleyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KARA SEVDA’DA BU HAFTA YAŞANANLAR

    Yıllar önce yaşanan cinayetle ilgili araştırmalara devam eden Mercan komiser birçok bulguya ulaşsa da cinayeti kimin işlediğini kesin olarak kanıtlayamamıştı. Kemal dair herkesin şüpheli konumda olması ve evde kaybolan bıçağın aranması Nihan’ı huzursuz ederken çevredekilere aldırış etmeyen Nihan, sırrın çözülmesini bekledi. Kemal’in abisinin yaşanan cinayetle ilgili itirafta bulunmasının ardından Nihan’ı arayarak üzgün olduğunu ifade eden Kemal bir daha asla eskisi gibi olamayacaklarını söyleyecek.  Annesinin “Sizin hikayeniz burada bitti Nihan” sözlerine rağmen ok sevdiği Kemal’den ayrılmak istemeyen Nihan, “Bitemez anne” diyerek yaşananlardan Kemal’in sorumlu olmadığını dile getirecek.

    NO 309’DA 19 NİSAN’DA YAŞANANLAR

    Onur'un boşanalım demesi üzerine Lale iyice hırslanır ve gururundan bu teklifi kabul eder, araları iyice kötüleşir, boşanma davası açma noktasına gelirler. İkisi de avukatlarıyla görüşür. Artık ikisi de sevgilerinin karşılıksız olduğuna inanmaktadır. Songül büyük bir sırrı öğrenir ve hayal kırıklığı yaşar, kızlarına çok sinirlenir. Avukatları aracılığı ile görüşen Onur ve Lale'nin son kararları ne olacaktır?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow