hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    40. yeni bölüm fragmanı Bodrum Masalı 28 Mayıs son bölümün ardından ekrana geldi

    40. yeni bölüm fragmanı Bodrum Masalı 28 Mayıs son bölümün ardından ekrana geldi
    expand

    Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı Yıldız'dan yıllar sonra Faryalı'ya ilişkin bir itiraf geleceğini gösterdi. Faryalı'nın Bodrum'da olmadığı dönemde zaman zaman kendisinin özlediğini dile getiren Yıldız, Faryalı'nın Maya'ya söyleyeceklerinden habersiz bir şekilde hayal kuracak. Öte yandan Bodrum Masalı'nda 28 Mayıs'ta yayınlanan bölümde Aslı ve diğerlerinin katıldığı operasyon ile Bora gizlenmeye çalışıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bodrum Masalı son bölümde Evren'in kendisinden şikayetçi olması üzerine polislerden kaçmak zorunda kalan Bora'ya Aslı, Faryalı ve diğerleri eşlik etmişti. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından Faryalı'nın Maya'ya karşı hislerini açıklama kararı alabileceği ortaya çıktı. İşte, Bodrum Masalı'nın yeni bölüm fragmanı ve Haydar'ın sevdiği kişiye yaptığı evlilik teklifinin yer aldığı görüntüler...

    BODRUM MASALI 38. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Faryalı’nın organize ettiği arazi satışı ile ilgili durum yavaş yavaş netlik kazanmaya çalışırken kılık değiştiren Kelebek operasyonun başarılı geçmesi için elinden geleni yapacak. Ateş’i kendi ekibinde göremeyince onun nerede olduğunu soran Kelebek, Faryalı’dan “Onun Haydar’la biraz işi var” yanıtını alacak. Haydar’ın yanında onu ikna etmek için elinden geleni yapan Uzay ve Ateş, farklı yöntemlere başvuracak. Sevdiği kadının kendileri ile gelmemesi durumunda ne yapacaklarını soran Haydar, Uzay’dan “Düşündüğün şeye bak olmadı kaçırırız” yanıtını alacak. Bunun üzerine oldukça neşelenen Haydar “Hiç belli etmiyor ama çok delikanlı çocuk” diyecek. Sevilen dizide yaşanacak diğer gelişmeler ise önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerde ortaya çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BODRUM MASALI’NDA GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

    Kelebek ile Su arasında başlayan kıskançlık krizi ayrılık ile noktalanmış Su’dan ayrı kalamayacağını söyleyen Kelebek, kendisini affettirebilmek için elinden geleni yapmıştı. Kelebek’in bu çabalarını gören ve ona yardımcı olmak isteyen Ateş ile Aslı, Su’ya belli etmeden ikilinin arasını yapmaya çalışmıştı Kelebek’e naz yapma konusunda kararlı olan Su ise onun pişman olduğunu anlamasının ardından kendisini affedecek. Bora ise Evren ile iyice düşman konumuna gelmiş ve onun kendisini polise ihbar etmesi nedeniyle bundan sonra yapacaklarından kendisinin sorumlu olmadığını dile getirmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow