hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Boluspor-Göztepe maçı canlı izle | 1. Lig Play-Off'ları hangi kanalda?

    Boluspor-Göztepe maçı canlı izle | 1. Lig Play-Offları hangi kanalda
    expand

    Göztepe, Boluspor deplasmanına konuk oluyor. İzmir'de oynanan ilk maçtan net bir galibiyet çıkaran ve avantaj elde eden Göztepe, Boluspor deplasmanından olumlu bir skor alarak finale yükselen taraf olmak istiyor. Süper Lig'e çıkma hedefindeki iki takımın mücadelesi futbolseverler tarafından heyecanla beklenirken, karşılaşmayı izlemek isteyenler, Boluspor-Göztepe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Boluspor-Göztepe maçı TFF 1. Lig play-off finaline çıkacak son takımı belirleyecek. Bu akşam oynanacak karşılaşmaya konuk ekip Göztepe avantajlı çıkacak. İlk maçta rakibini 2-0 gibi net bir skorla mağlup eden Sarı-Kırmızılılar Süper Lig hasretine bu sene son vermek istiyor. Diğer yandan Boluspor ise ilk maçı kaybetmesine rağmen taraftarları önünde iyi bir skor alarak turu geçmeye çalışacak. Futbolseverler Boluspor-Göztepe maçıyla keyifli bir akşam geçirecekler.

    Boluspor-Göztepe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    TFF 1. Lig Play-Off Yarı Final rövanş maçında Boluspor sahasında İzmir temsilcisi Göztepe'yi konuk edecek. Bu akşam saat 21.30'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Onur Karabaş olacak. Futbolseverler Boluspor-Göztepe maçını TRT Spor'dan canlı izleyebilecekler.

    Boluspor'da son durum

    Bu sezon iyi bir kadro kurarak Süper Lig hedefiyle yola çıkan Boluspor normal sezonda oynanan 34 karşılaşmada 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. 54 puanla Sivasspor, Yeni Malatyaspor ve Eskişehirspor'un ardından 4. sırada yer alan takım play-off'lara katılmaya hak kazandı. Yarenler'in kadrosunda Andre Santos, Rydell Poepon, Emre Gültekin, Anco Jansen, Özgür İleri, Kadir Bekmezci ve Musa Sinan Yılmazer gibi önemli isimler bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Göztepe'de son durum

    Doğrudan yükselme hedefiyle lige başlayan ancak beklenmedik puan kayıpları yaşayarak play-off'lara kalan Göztepe, Süper Lig hasretini bu sezon sonlandırmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar 34 maçlık normal sezonda 15 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 11 maçtan yenilgiyle ayrıldı. Ligi 5. sırada tamamlayan Göztepe play-off'ları kazanarak Süper Lig'e yükselen son takım olmayı hedefliyor. İzmir ekibinin kadrosunda Günay Güvenç, Tanju Kayhan, Leo Schwechlen, Jean Jacques Gosso, Adis Jahovic, Umut Nayır gibi önemli isimler yer alıyor.

    Avantaj Göztepe'de

    İki takım TFF 1. Lig Play-Off yarı final ilk maçında İzmir'de Bornova İlçe Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı. İzmir ekibinin gollerini 39. ve 73. dakikada Umut Nayır kaydetti. İlk maçtaki skor bu akşam oynanacak maç öncesinde Göztepe'ye önemli bir avantaj kazandırdı.

    Muhtemel 11'ler

    Boluspor: Melih Aga, Fatih Turan, Alim Öztürk, Ramazan Sal, Umut Meras, Kadir Bekmezci, Özgür İleri, Andre Santos, Bentley, Guido Koçer, Rydell Poepon

    Göztepe: Günay Güvenç, Tanju Kayhan, Emre Can Coşkun, Leo Schwechlen, Canberk Dilaver, Prince Segbefia, Jean-Jacques Gosso, Tayfur Bingöl, Halil Akbunar, Adis Jahovic, Umut Nayır

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow