hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Asus’tan uygun fiyata çift ana kameralı telefon!

    Asus’tan uygun fiyata çift ana kameralı telefon
    expand

    Tayvan’ın en fazla sevkiyat gerçekleştiren akıllı telefon üreticisi Asus, çift ana kameraya sahip yeni bir model üzerinde çalışıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    iPhone 8 boyutu sızdı

    Şu aralar çift ana kameraya sahip modellerin hayli popüler olduğunu söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Bir çok üretici özellikle amiral gemisi modellerinde ya da plus versiyonlarında tercihini çift ana kamera modülünden yana kullanıyor. Bu durum şimdilerde her ne kadar üst segment modellerde yaygın gibi görünse de önümüzdeki süreçte tüm telefon pazarına yayılacak gibi görünüyor.

    Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Samsung’un çift ana kameraya sahip Galaxy C10 modeli üzerine çalıştığı söylentileri ortaya çıkmıştı. Güney Koreli teknoloji devinin çift kameralı ilk akıllı telefonu için orta segment bir model tercihlemesi geniş bir kitle için şaşırtıcı oldu.

    Samsung’un ardından benzer bir hamle de Asus’tan geldi. Asus’un çift ana kameraya sahip orta segment bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    asus

    Asus X00KD ismi ile Çinli sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıkan model özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Gücünü 1.25GHz hızındaki 4 çekirdekli işlemciden alan telefon, sistemini model tercihinize göre 2 ya da 3GB RAM ile destekliyor. Min. 16GB dahili depolama alanına sahip cihaz 4020 mAh gücünde büyük bir bataryadan besleniyor.

    Arka tarafında 13MP+8MP çift ana kamerası bulunan Asus X00KD’nin selfie kamerası ise 5MP. Telefonun 250 dolar civarında bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor. Elbette fiyat bilgisinin henüz netleşmemiş olduğunu da belirtmemiz gerekiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow