hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Efes Pilsen yenilgiyle veda etti

    Efes Pilsen yenilgiyle veda etti
    expand

    Efes Pilsen, çeyrek final şansını daha önce yitirdiği Euroleague son 16 grubundaki son maçında Partizan'a İstanbul'da 67-65 yenildi.

    Efes, iki galibiyetle başladığı Euroleague son 16 turu G Grubu'ndaki mücadelesini üst üste dördüncü yenilgisini alarak noktaladı.

    Grubu ilk ikide bitirip çeyrek finale yükselme şansını geçen hafta Montepaschi Siena'ya yenilerek yitiren Efes Pilsen, son maçında Partizan'a 67-65 mağlup oldu.

    İlk çeyreği 21-12 geride kapatan lacivert-beyazlılar ikinci çeyrekte toparlandı ve soyunma odasına sadece üç sayı farkla (37-34) geride gitti.

    Üçüncü çeyreği 49-47 önde tamamlayan Partizan skoru sürekli önde götürdü ama Efes bitime 27 saniye kala skoru 65-65'e getirdi. Partizan Lucic'in basketiyle 67-65 öne geçti, bitime 1.5 saniye kala son hücumu Kerem Tunçeri ile değerlendiremeyen Efes Pilsen maçı kaybetti.

    A milli takımını eski baş antrenörü Bogdan Tanjevic ile Efes Pilsen'in efsane oyuncularından Petar Naumoski'nin de izlediği maç, Partizan'ın bu sezon son 16'daki ilk galibiyeti olarak kayıtlara geçti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow