hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jackson: ''Büyük adamlar ağlamaz''

    Jackson: Büyük adamlar ağlamaz
    expand

    NBA şampiyonu Los Angeles Lakers'ın koçu Phil Jackson, Chicago yenilgisinden sonra soyunma odasında ağlayan Miami Heat'in oyuncuları için, ''burası NBA. Büyük adamlar ağlamaz'' dedi.

    NBA'de 11 şampiyonluğu bulunan ve Lakers'ı son iki sezon şampiyonluğa taşıyan Phil Jackson, Miami Heat ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Heat koçu Erik Spoelstra'nın 87-86 kaybedilen Chicago maçı sonrası bazı oyuncuların soyunma odasında ağladığını açıklamasıyla ilgili olarak Jackson, "burası NBA. Burada büyük adamlar ağlamaz. Ağlayacaksanız da bunu tuvalette veya kimsenin görmeyeceği bir yerde yapmalısınız'' dedi.

    Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant ise, ''onların orada kendi sorunları var. Her takımın sorunları vardır. Herkes yanlış yapar'' diye konuştu.

    Sezon başında kadrosuna Dwyane Wade'nin yanına LeBron James ve Chris Bosh'u katarak en büyük şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Heat, üst üste sırasıyla New York Knicks, Orlando Magic, San Antonio Spurs, Chicago Bulls ve Portland Trail Blazers maçlarını kaybetti.

    Heat, ligin iddiaları takımlarına karşı aldığı kötü sonuçlar nedeniyle de sert şekilde eleştiriliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow