hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hido: "Biz play-off takımıyız"

    Hido: Biz play-off takımıyız
    expand

    NBA takımlarından Orlando Magic'de forma giyen Hidayet Türkoğlu, gerçek güçlerini play-off'ta göstereceklerini ve finale kadar gideceklerini söyledi.

    Hido, Orlando'nun deplasmanda Philadelphia'yı 95-85 yendiği maçtan sonra soyunma odasında AA muhabirinin sorularını cevapladı.

    Toronto ve Phoenix'ten sonra Orlando Magic'e dönmesinin kendisi için çok iyi olduğunu belirten deneyimli oyuncu, "eski performansımı yakaladığımı düşünüyorum" dedi.

    Takım olarak asıl güçlerini play-off'larda göstereceklerine inandığını ifade eden Türkoğlu, "biz play-off takımıyız. 2008-2009 sezonundaki performansımızı yakalamak istiyoruz. Hedefimiz finale kalmak ve buna inancımız tam" diye konuştu.

    "Semih'in takasına şaşırdım"

    NBA'de 11 yıldır forma giyen Hidayet Türkoğlu, ligdeki diğer Türk basketbolcular Mehmet Okur, Ersan ilyasova, Semih Erden ve Ömer Aşık'ın performanslarını değerlendirdi.

    Okur, İlyasova ve Erden'in sakatlıklar nedeniyle şanssız bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Türkoğlu, en iyi çıkışı Chicago Bulls formasıyla Doğu Konferansı'nda çok iyi bir yıl geçiren Ömer Aşık'ın yaptığını belirtti.

    Boston Celtics'in Semih Erden'i Clevend Cavaliers'a göndermesine çok şaşırdığını belirten Hido, "Celtics'in onu takasta vermesi çok akıllıca olmadı. Ama Semih bu ligde çok yeni. Ben 11 yılda çok farklı şeyler gördüm ve edindim. O da çok tecrübeler yaşayacak. Cleveland'da da iyi olacağını düşünüyorum dedi.

    Hidayet, play-off'un ilk turunda Atlanta'yı geçtikleri takdirde Ömer Aşık'ın takımı Bulls ile konferans yarı finalde karşılaşabileceklerinin altını çizdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow