hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sinan Güler ekstra çalışacak

    Sinan Güler ekstra çalışacak
    expand

    Geçirdiği apandisit ameliyatının ardından bireysel antrenmanlara başlayan (A) Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Sinan Güler, Litvanya'da düzenlenen Avrupa şampiyonasında milli takımda olmak istediğini belirterek, idman eksiğini ekstra çalışarak gidereceğini söyledi.

    Sinan Güler, milli takımın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Güler, 19 Temmuz'da geçirdiği apandisit ameliyatının ardından sağlığına kavuşmaya çalıştığını belirterek, "Benim için zor bir dönem geçti. Arkadaşlarım kondisyon depolarken ben sağlığıma kavuşmaya çalışıyorum. Ancak her gün kendimi daha iyi hissediyorum. Eski enerjim gelmeye başladı. 1 hafta daha temkinli davranıp yavaş yavaş antrenman temposuna döneceğim" diye konuştu.

    Eski formunu kısa sürede yakalayacağına inandığını ifade eden Sinan Güler, "Ekstra çalışıp antrenman eksiğimi giderip, eğer hak edersem, Avrupa şampiyonasının bir parçası olmak istiyorum" dedi.

    Sinan Güler, milli takımın Avrupa şampiyonasından madalya ve olimpiyat vizesi alarak döneceğine inandığını da değinerek, "Gücümüzü biliyoruz. Bu bizim için ulaşılabilir bir hedef" ifadesini kullandı.

    Antrenmanlar sürüyor

    (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Milli takım, kondisyoner Ozan Şirikçi yönetiminde bir çalışma yaptı.

    Antrenmanın ardından oyuncular bireysel olarak şut çalıştı.

    Milli Takım'da sakatlığı bulunan Semih Erden antrenmanda yer almadı.

    12 DEV ADAM CNN TÜRK'TE

    Hafif sakatlığı bulunan Enes Kanter ve Ersan İlyasova takımdan ayrı ağırlık çalışması yaptı. Takımla bir süre çalışan Ömer Onan, kasığındaki ağrı nedeniyle idmanı yarıda bıraktı. Apandisit ameliyatı olan Sinan Güler, bireysel antrenmanlarını sürdürdü.

    Semih Erden'in 10 gün sonra takımla antrenmanlara çıkabileceği belirtildi.

    Milli Takım, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow