hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Umarım Beşiktaş Kobe'yi almaz"

    Umarım Beşiktaş Kobeyi almaz
    expand

    Valencia'da oynayan İspanyol basketbolcu Victor Claver, aynı kupada mücadele edecekleri Beşiktaş'ın NBA yıldızlarının peşinde olmasını değerlendirdi ve "Umarım Beşiktaş Kobe'yi almaz" diye konuştu.

    Beşiktaş kulübünün tüm Avrupa basınında gündeme gelen NBA'in yıldız basketbolcularını alma veya kiralama çabalarını yakından takip ettikleri bildiren Claver, "Gerçeği söylemek gerekirse şaşkınlık yaşıyoruz. Gerçekten bizi şaşırtıyor. NBA'deki mevcut durum, Avrupa'daki ekonomik gücü olan takımların yıldız basketbolcuları getirmesine olanak sağlıyor. Umarım Beşiktaş Kobe Bryant'ı almaz çünkü ben Valencia'da oynuyorum ve Avrupa Kupası'nda bu kadar güçlü bir takımla karşılaşmak istemem" diye konuştu.

    Llull ise konu ile ilgili olarak, "Bunlar Türk basketbolunu daha ileriye götürmek için yapılan transferler. Bence iyi olacaktır ve bu tip transferler yararlıdır. Biraz şaşırdık tabiki çünkü bir NBA yıldızının Avrupa'ya, Türkiye'ye, İspanya'ya veya İtalya'ya gelmesi şaşırtıcı. Ama NBA'deki şu andaki durum normal olmadığından buraya gelmeleri normal karşılanabilir" ifadesini kullandı.

    Claver ayrıca, Türkiye Basketbol Ligi'nin her yıl yükseldiğini ve Avrupa'da önemli bir konuma gelmeye başladığına dikkati çekerek, gelecekte tecrübe kazanmak için Türk takımlarından birinde oynamayı düşünebileceğini kaydetti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow