hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    12 Dev Adam'ın son provası

    12 Dev Adamın son provası
    expand

    A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'da düzenlenecek 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesinde son provasına Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çıkacak. Dünya ikincisi Ay-yıldızlı takım, 'Adidas İstanbul Cup 2011' turnuvası kapsamında Karadağ, Ukrayna ve Yeni Zelanda'yı ağırlayacak.

    31 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında Litvanya'da organize edilecek 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı, son hazırlık turnuvasında İstanbullu basketbolseverlerin huzuruna çıkacak. Ay-yıldızlı takım, 2 gün sürecek olan turnuvada Karadağ, Ukrayna ve Yeni Zelanda'yla mücadele edecek. Müsabakalara Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

    Adidas İstanbul Cup 2011'de Milli Takımımızın oynayacağı iki müsabaka da CNN Türk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Organizasyonda ilk gün oynanacak Ukrayna-Karadağ maçı 18:30'da, Milli Takımımızın Yeni Zelanda ile oynayacağı karşılaşma ise 21:00'de başlayacak. Organizasyonun ikinci gününde, ilk gün maçlarını kazanan takımlar 21:00'de, kaybedenler ise 18:30'da karşı karşıya gelecekler.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow