hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökhan Şirin Anadolu Efes'te

    Gökhan Şirin Anadolu Efeste
    expand

    Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, ABD Kolej Basketbol Ligi (NCAA) takımlarından Charlotte 49'ers forması giyen Gökhan Şirin'i renklerine bağladı.

    1990 doğumlu ve 2.06 metre boyundaki Gökhan Şirin, lacivert-beyazlı ekibe 3 yıllık imza attıktan sonra Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden eçti.

    Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Gökhan gibi genç bir yeteneği akıma kazandırdıklarını belirterek, "Gökhan, Anadolu Efes'e büyük katkılar sağlayacaktır. Gençliği ve dinamikliği ile takımımızın gelecekte de önemli bir parçası olacaktır" diye konuştu.

    Darüşşafaka altyapısından yetişen Gökhan, lise son sınıfta ABD'ye giderek St. Mary's Ryken'da okudu ve burada 17 sayı, 7 ribaunt ortalamaları tutturup Charlotte 49'ers takımına geçti.

    Charlotte 49'ers takımında geçen sezon 29 karşılaşmada forma giyen Gökhan, 3.3 sayı, 1.2 ribaunt, 0.2 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

    Gökhan Şirin, geçtiğimiz günlerde Çin'de düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Basketbol Şampiyonası'nda 10. olan Üniversite Milli Takımı'nda da yer aldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow