hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deron Williams, Iverson'a fark attı!

    Deron Williams, Iversona fark attı
    expand

    NBA'de lokavtın sona ermesinin ardından Beşiktaş Milangaz kadrosundan ayrılan yıldız basketbolcu Deron Williams, Türkiye macerasında basının ilgi odağı olurken, siyah-beyazlı ekipte daha önce forma giyen bir diğer NBA yıldızı Alen Iverson'a haber sayısında fark attı.

    Medya takip ajansı Interpress'in verilerine göre, NBA'den Avrupa'ya transfer olan en kariyerli oyunculardan biri olan Allen Iverson, Beşiktaş'ta kaldığı 3 ay süresince spor sayfalarında 526 habere konu olurken, lokavt süresince Beşiktaş Milangaz'daki performansıyla büyük övgü alan ve forması emekliye ayrılan Deron Williams ise transfer gündemine girdiği andan siyah-beyazlı formadan ayrıldığı zamana kadar geçen sürede 649 haberde yer almayı başardı.

    Öte yandan, NBA'den gelip Türkiye'de forma giyen oyuncular arasında Deron Williams'ın ardından basının en fazla ilgi gösterdiği diğer isimler Sasa Vujacic ile Semih Erden oldular. Anadolu Efe forması giyen Vujacic 411 haberde, Beşiktaş Milangaz'dan yeniden NBA'e dönen Semih Erden ise 340 haberde yer aldı. Utah Jazz'dan gelip Türk Telekom'da forma giyen Mehmet Okur 331, Galatasaray Medical Park'ta oynayan Davius Songaila da 326 haberle bu isimleri takip etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow