hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    NBA hazırlık kampları başladı

    NBA hazırlık kampları başladı
    expand

    NBA’de hazırlık kampları başlarken tanıdık yüzlerden Mehmet Okur, Enes Kanter ve Deron Willams da yeni sezon öncesi ilk antrenmanlarına çıktılar.

    Ancak bu üç ismin arasında en mutlu ve heyecanlısı kuşkusuz Enes Kanter’di. Milli yıldızımız, takım arkadaşı ve ağabeyi Mehmet Okur ile birlikte dün ilk kez bir Jazz oyuncusu olarak idman yaptı. 161 günlük lokavttan sonra Utah formasına kavuşan Enes yaptığı açıklamada, “Kesinlikle korkmuyorum. Koçlarım benden ne isterse onu yapacağım. Mehmet ağabeyin ve Al Jefferson'ın burada olması geçiş dönemimi çok rahatlatacak, onlardan öğreneceğim çok şey var. Özellikle de Mehmet ağabeyin bunca yıl NBA'de oynamasının, onun birikiminin, Salt Lake City'i çok iyi bilmesinin ve aynı dili konuşmamızın bana büyük faydası olacak” diye konuştu.

    Beko Basketbol Ligi ve FIBA Eurochallange’da Türk Telekom formasıyla başarılı bir dönem geçiren milli yıldızımız Mehmet Okur da, “Geçen bir kaç yılı unutmak istiyorum. Çok kaliteli ve geniş bir uzun rotasyonumuz var. Kampta müthiş bir rekabet olacak. Lokavtı çok iyi değerlendirdim. Bu takımın başarısı için her rolü kabul ederim. Benchten gelmemi isterlerse, 5 dakika içinde olsa 25 dakika içinde olsa elimden geleni yaparım. Son iki sezon benim için kâbustu” açıklamasını yaptı.

    Lokavt sürecinde ülkemizde forma giyen ve Beşiktaş Milangaz’da sergilediği performansla Türk basketbolseverlerin büyük beğenisini kazanan Deron Williams ise yeni sezona takas dedikodularıyla girdi. Kendisinin de aralarında bulunduğu 14 oyuncunun katıldığı NewJersey Nets antrenmanında takas söylentileriyle ilgili kısa bir demeç veren yıldız oyun kurucu, “Bunlar sadece dedikodu ve elinizden bir şey gelmez. Bütün bunlara takılıp kalamayız. Dolayısıyla ben de söylentilere fazla dikkat göstermiyorum” ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow