hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pınar Karşıyaka'nın rakipleri belli oldu

    Pınar Karşıyakanın rakipleri belli oldu
    expand

    FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası'nda ikinci tura yükselen Pınar Karşıyaka'nın rakipleri Rusya'dan Triumph Lyubertsy, Almanya'dan Artland Dragons ve Belçika'dan Antwerp Giants oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (G) Grubu'nun son maçında Almanya'dan Telekom Baskets Bonn'a 80-65 mağlup olmasına rağmen ikinci tura yükselen Pınar Karşıyaka'nın rakipleri belli oldu.

    Grupta deplasmanda Telekom Baskets Bonn ile liderlik maçına çıkan Pınar Karşıyaka, rakibine mağlup olduğu için grubu ikinci sırada tamamladı.

    Kupada geçen sezon olduğu gibi son 16 takımın arasına kalmayı başaran yeşil kırmızılı ekip, ikinci turda (L) Grubu'nda mücadele etmeye hak kazandı.

    Pınar Karşıyaka'nın gruptaki diğer rakipleri Rusya'dan Triumph Lyubertsy, Almanya'dan Artland Dragons ve Belçika'dan Antwerp Giants oldu.

    Geçen sezon yine ikinci turda Antwerp Giants ile aynı grupta yer alan Pınar Karşıyaka, deplasmanda yendiği rakibine İzmir'de mağlup olmuştu.

    Yeşil kırmızılı ekibin diğer bir rakibi Rusya'dan Triumph Lyubertsy, bu sezon Olin Edirne ile aynı grupta yer mücadele etti. İlk maçı deplasmanda kaybeden Türk temsilcisi, bugün oynadığı ikinci maçı 89-82 galip tamamladı. 

    Pınar Karşıyaka'nın bir diğer rakibi olan Artland Dragons'un kadrosunda geçen yıl Pınar Karşıyaka'da forma giyen David Holston bulunuyor.

    -Maç programı-

    İlk 2 takımın çeyrek finale yükseleceği grupta Pınar Karşıyaka'nın maç programı şöyle:

    10 Ocak 2012: Triumph Lyubertsy-Pınar Karşıyaka
    17 Ocak 2012: Pınar Karşıyaka-Antwerp Giants
    24 Ocak 2012: Pınar Karşıyaka-Artland Dragons
    31 Ocak 2012: Pınar Karşıyaka-Triumph Lyubertsy
    21 Şubat 2012: Antwerp Giants-Pınar Karşıyaka
    28 Şubat 2012: Artland Dragons-Pınar Karşıyaka

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow