hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Preldzic hakemin üzerine yürüdü

    Preldzic hakemin üzerine yürüdü
    expand

    Fenerbahçe Ülker oyuncusu Emir Preldzic, Olin Edirne ile oynanan Beko Basketbol Ligi karşılaşmasında hakemin üzerine yürüyünce diskalifiye edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın 27. dakikası içinde Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Emir Preldzic diskalifiye edildi.

    O ana kadar 10 sayı ile sarı-lacivertli takımın en skorer ismi durumunda bulunan Preldzic, verdiği bir karar nedeniyle hakemin üzerine yürüyünce, oyundan ihraç edildi.

    Bu arada, karşılaşmanın 35. dakikasında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle maça yaklaşık 10 dakikalık aranın ardından tekrar devam edildi.

    Fenerbahçe Ülker'de belinde hafif sakatlığı bulunan Ömer Onan karşılaşmada forma giymedi.

    Spahija özür diledi

    Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, Beko Basketbol Ligi'nde Olin Edirne'yi 80-63 yendikleri karşılaşmada, hakemin üzerine yürüdüğü için diskalifiye edilen oyuncuları Emir Preldzic adına özür diledi.

    Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Hırvat antrenör, ne olursa olsun hakemlerin kararlarına saygı duyulması gerektiğini belirterek, "Hakem ile Preldzic arasında yaşanan olaydan dolayı Preldzic adına özür diliyorum. Böyle bir şeyin olmaması gerekiyordu. Preldzic biraz genç ve bazı şeyleri öğrenmesi gereken bir oyuncu. Hakem kararı ne olursa olsun buna saygı duymak zorundayız. Oyuncularımızın davranışları yüzünden Beko Basketbol Ligi'nde birçok teknik faul alıyoruz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow