hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bandırma gazisi Fenerbahçe Ülker: 70-66

    Bandırma gazisi Fenerbahçe Ülker: 70-66
    expand

    Beko Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada Banvit, kendi sahasında oynadığı maçta Fenerbahçe Ülker'i 70-66 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3. dakika, Davis, Williams, Hakan Demirel ve Bogdanovic'in karşılıklı basketleriyle Fenerbahçe Ülker'in 5-4 üstünlüğüyle geçildi. Sarı-lacivertli konuk takım Ukic'in sürüklediği ataklarla ve sayılarıyla 6. dakikayı 6-9 önde geçti.

    Banvit, İzzet Türkyılmaz'ın sayılarıyla 7. dakikada eşitliği sağladı: 9-9

    Fenerbahçe Ülker, 8. dakikada, Ukic'in pota altından ve dışarıdan attığı sayılarla farkı bire (13-12) indirdi. Son iki dakikada Banvit, Williams, Davis, Serkan ve Erkan ile etkili olurken, ilk periyot Fenerbahçe Ülker'in üstünlüğüyle bitti. (19-16)

    Fenerbahçe Ülker ikinci periyota Ukic'in saylarıyla başladı. Ardından Serkan Erdoğan arka arkaya atığı 2 üçlük ile Banvit'i 12. dakikada (25-18) rahatlattı.

    Fenerbahçe Ülker bu skorun ardından Ukic, Gist Lii ve Hakan Demirel ile sekiz sayılık bir seri yakaladı. 14. dakika 26-25 konuk ekibin üstünlüğüyle geçildi.

    Banvit'te, 17. dakika geçilirken, Davis, Barış Ermiş ve Bajramovic, Fenerbahçe Ülker'de, Hakan Demirel ve Bogdanovic, Tomas Hammonds hücumda etkili oldu. Son bir dakikaya girilirken beraberlik sağlandı: 36-36

    İlk yarı ise Banvit'in 39-38'lik üstünlüğüyle geçildi.

    Banvit, Hammonds'un turnikesiyle ikinci yarıya başladı. Bogdanovic Fenerbahçe Ülker adına serbest atışlardan sayılar buldu. 25. dakika Fenerbahçe Ülker'in 45-47 üstünlüğüyle geçildi.

    Periyotta son iki dakikaya girilirken Banvit, Williams, Simmons, Serkan Erdoğan ile etkili olurken, Fenerbahçe Ülker adına Kaya Peker ve Bogdanovic sayı bulan oyuncular oldu. Fenerbahçe bu kez kenara 56-51 üstünlükle gitti. 

    Banvit son periyota Bajramovic'in basketiyle başladı. Davis'in sayılarıyla 33. dakikaya girilirken farkı 1 sayıya indiren Banvit, Barış Ermiş'in kendi alanından getirip turnikeden atığı sayılar ile son 7 dakikaya girilirken 59-58 üstünlük yakaladı.

    Fenerbahçe Ülker'de Gist Lii skora katkı yaparken, Banvit Serkan ve Simmons'un sayılarıyla son 3 dakikada 6 sayılık fark (68-62) yakaladı.

    39. dakikada Kaya Peker ve Ukic ile sayılar bulan Fenerbahçe Ülker, farkı 2 sayıya indirdi. (68-66)

    Banvit Bajramovic ile maça son noktayı koyarak mücadeleyi 70-66 kazandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow