hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dikkat LeBron James çıkabilir!

    Dikkat LeBron James çıkabilir
    expand

    NBA'de Miami Heat deplasmanda Minnesota Timberwolves'i 103-101'lik skorla mağlup etti. Miami'de LeBron James 34 sayı, 10 asistlik performansı ile double-double yaparak galibiyetin mimarı oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Target Center'da oynanan karşılaşmada Miami Heat takımında LeBron James 34 sayı, 10 asistlik performansı ile double-double yaparak galibiyetin mimarı oldu. Miami ekibinde Dwyane Wade 19 sayı, Chris Bosh 20 sayı, 9 ribaund ve kenardan gelen isim çaylak Norris Cole 12 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer oyuncular oldular. Miami Heat bu sonuç ile üst üste 4. galibiyetini aldı.

    Şuana kadar galibiyeti bulunmayan ve üst üste 3. mağlubiyetini alan Minnesota Timberwolves takımında ise Kevin Love 25 sayı, 12 ribaundluk performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu olurken, Anthony Randolph 14 sayı, Ricky Rubio 12 sayı, 12 asist, Wayne Ellington 11 sayı ve Anthony Tolliver ile Derrick Williams 10'ar sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.

    Miami Heat sıradaki karşılaşmasını pazarı pazartesiye bağlayan gece sahasında Charlotte Bobcats ile oynayacak olurken, Minnesota Timberwolves aynı gece Dallas Mavericks'i konuk edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow