hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okur'un 15 sayısı yetmedi: 105-98

    Okurun 15 sayısı yetmedi: 105-98
    expand

    NBA'de A milli basketbolcu Mehmet Okur'un formasını giydiği New Jersey Nets deplasmanda Atlanta Hawks'a 105-98 mağlup oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Philips Arena'da oynanan karşılaşmada Atlanta Hawks takımında Jeff Teague 22 sayılık performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu olarak galibiyetin mimarı oldu. Atlanta ekibinde Joe Johnson 21 sayı, Al Horford 12 sayı ve Marvin Williams ile Zaza Pachulia 11'er sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular. Atlanta Hawks takımı bu sonuç ile birlikte üst üste 3. galibiyetini elde etmiş oldu.

    Üst üste 3. mağlubiyetini alan New Jersey Nets takımında ise eski Beşiktaşlı Deron Williams 23 sayılık performansı ile sahanın en skorer oyuncusu olmasına rağmen takımını mağlubiyetten kurtaramadı. New Jersey takımında kenardan gelen isim MarShon Brooks 21 sayılık performans ortaya koyarken, maça ilk 5 başlayan ve 33.12 dakika süre alan temsilcimiz Mehmet Okur 15 sayı, 5 ribaund, 3 asistlik performans ortaya koyarak takımı adına sahanın en skorer 3. oyuncusu oldu. New Jersey Nets takımında skora katkıda bulunan diğer isimler 10'ar sayılık performansları ile Sundiata Gaines ve Kris Humphries oldular.

    New Jersey Nets sıradaki karşılaşmasını pazarı pazartesiye bağlayan gece deplasmanda Cleveland Cavaliers ile oynayacak olurken, Atlanta Hawks takımı ise cumartesiyi pazara bağlayan gece Houston Rockets'a konuk olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow