hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orlando'dan 2011'e güzel veda

    Orlandodan 2011e güzel veda
    expand

    NBA'de A milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, deplasmanda Charlotte Bobcats'i 100-79 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Time Warner Cable Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi takım Charlotte Bobcats'te Corey Maggette 20 sayılık performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu olurken, Byron Mullens 12 sayı, D.J. Augustin 14 sayı ve Boris Diaw 10 sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer oyuncular oldular.

    Konuk takım Orlando Magic'te ise Ryan Anderson 23 sayılık performansı ile sahanın en skorer oyuncusu olurken, Dwight Howard 20 sayı, 24 ribaundluk performansı ile bu karşılaşmada da double-double yaptı. Mücadelede Jason Richardson 16 sayı kaydederken, maça ilk 5 başlayan ve 29:32 dakika süre sahada kalan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu 15 sayı, 3 asist, 2 ribaundluk performansı ile galibiyetin mimarlarından oldu. Orlando ekibinde J.J. Redick 11 sayılık performansı ile galibiyete katkıda bulunan bir diğer isim oldu.

    Orlando Magic sıradaki karşılaşmasını pazarı pazartesiye bağlayan gece sahasında Toronto Raptors ile oynayacak olurken, Charlotte Bobcats aynı gece Miami Heat'in konuğu olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow