hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Şenol Güneş konuşunca rahatlıyorum"

    Şenol Güneş konuşunca rahatlıyorum
    expand

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, devre arası için henüz transfer girişiminde bulunmadıklarını söyledi. Teknik direktör Şenol Güneş'in kendileri için büyük şans olduğunu belirten Şener, "Şenol Güneş'le konuşunca rahatlıyorum" dedi.

    Trabzonspor'da devre arası için bir çok futbolcunun ismi gündeme geliyor. Takımdan gönderilecek ve gidecekler konusunda Teknik Direktör Şenol Güneş'le henüz görüşmediklerini kaydeden Başkan Sadri Şener, "Sanırım Lille veya Galatasaray maçı sonrası bu konuları daha detaylı konuşabiliriz. O kadar yoğun tempodan geçiyoruz ki, şu an için gündemimizde daha önemli şeyler var. Lille karşılaşması kulüp tarihi açısından çok önemli bir maç olacak" diye konuştu.

    "ŞENOL GÜNEŞ BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS"

    Başkan Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş'in kulüp için büyük şans olduğunu da belirterek, "Şenol Güneş'i takımın başına getirirken hedef belliydi; şampiyonluk. Zaten Trabzonspor'un başka bir hedefi olamaz. Şenol Hoca konuşmayı çok sevmez ama yanındaki insanlara çok şey öğretir. Belki benden daha çok Trabzonsporlu. Onun gelişiyle yükümüz çok azaldı. Yanında Ünal ve Alper hoca var. Onlar da eski oyuncularımız. Bu açıdan çok rahatız. En sıkıntılı zamanlarımda Şenol hocanın yanına gidiyorum, konuşuyorum ve rahatlıyorum. Özellikle Trabzon'da yabancı hoca çok zor. Milli Takım'a da yerli hoca seçmekle çok doğru yaptılar" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow