hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Semih Kaya: "İyi hazırlandık"

    Semih Kaya: İyi hazırlandık
    expand

    Galatasaray Futbol Takımı'nın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, yarın Fenerbahçe ile yapacakları derbi karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını söyledi.

    Semih Kaya, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, derbi karşılaşmasına takım olarak iyi hazırlandıklarını belirterek, "Öncelikle bizim açımızdan çok önemli bir maç. Sonuçta Fenerbahçe maçı. İyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Sezon başından beri bu tür maçlara kendimizi motive ediyoruz. İyi bir maç olacağına inanıyorum. Neler yapmamız gerektiğini idmanlarda çok iyi uyguladığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

    Fenerbahçe'nin iyi forvetleri olduğu ve çekindiği isim olup olmadığının sorulması üzerine, "Benim Spor Toto Süper Lig'de çekindiğim kimse yok. İlerleyen zamanlarda forvet oyuncularının Galatasaray savunmasından çekineceğini düşünüyorum" ifadelerini kullanan Semih, "Fenerbahçeliler bizden korksun mu diyorsun?" sorusuna ise, "Aynen öyle" cevabını verdi.

    Derbi maçların konsantrasyonunun farklı olduğunun altını çizen genç oyuncu, "Bir derbi ve Fenerbahçe maçı. Farklı oluyor tabii. Bu, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında da aynı şekilde. Daha iyi hazırlanıyoruz bu maçlara" diye konuştu.

    Semih ayrıca, Fenerbahçe maçı öncesi bir heyecanı olup olmadığını hakkında da, "Bende heyecan yok. Normal bir karşılaşma gibi çıkar maçımı oynarım, kendi işime bakarım" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow