hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FIBA Kadınlar Eurocup'ta rakipler belli oldu

    FIBA Kadınlar Eurocupta rakipler belli oldu
    expand

    Basketbolda Beşiktaş, BOTAŞ, Kayseri KASKİ ve Optimum TED Ankara Kolejliler'in mücadele ettiği FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kupada 2. tur maçları eleme usulüne göre iki maç üzerinden yapılacak. Bu turda ilk karşılaşmalar 12 Ocak 2012 tarihinde, rövanş maçları ise 19 Ocak 2012 tarihinde oynanacak.

    A Grubu'nda mücadele eden BOTAŞ, grubunu namağlup olarak tamamlarken, 2. turda H Grubu'nu iki galibiyet ve iki mağlubiyet ile ikinci sırada tamamlayan Fransa'nın USO Modeville Basket takımı ile eşleşti. BOTAŞ, bu turdaki ilk maçında rakibine konuk olacak.

    Kupada B Grubu'nda mücadele eden ve grup maçlarını 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle lider olarak tamamlayan Beşiktaş ise bir üst turda D Grubu'nu ikinci sırada bitiren İspanya temsilcisi Gran Canaria'nın rakibi oldu. İspanyol ekip ilk turda grubunda oynadığı 6 maçın dördünü kazanırken, iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-
    beyazlı ekip, rakibiyle ilk maçını deplasmanda oynayacak.

    Türkiye'yi C Grubu'nda temsil eden Optimum TED Ankara Kolejliler de dün aldığı 69-62'lik Nantes Reze galibiyeti ile grubunu ilk sırada bitirmeyi başardı. Optimum TED Ankara Kolejliler, G Grubu'nu lider olarak tamamlayan Slovakya temsilcisi MBK Ruzomberok ile 2. turda eşleşti. Diğer iki Türk takımı gibi Ankara ekibi de rakibiyle ilk maçını deplasmanda yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda yer alan bir diğer Türk takımı Kayseri KASKİ de F Grubu'nu ikinci sırada noktalayarak 2. turda mücadele etmeye hak kazandı. Kayseri KASKİ, H Grubu'nu yenilgisiz lider olarak tamamlayan İsrail'in Elitzur Ramla takımı ile eşleşti. Kayseri KASKİ, rakibini ilk maçta sahasında konuk edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow