hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'den Sabah'a tepki

    Fenerbahçeden Sabaha tepki
    expand

    Fenerbahçe Kulübü web sitesinden bir açıklama yaparak Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ile TFF Başkanı Mehmet Ali aydınlar arasındaki telefon görüşmelerinin kayıtlarının bölümler halinde yayınlanmasının amacının ne olduğunu sordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açıklamada şöyle denildi:

    "3 Temmuz tarihinden bu yana Fenerbahçe camiasına karşı yanlı yayınlar yapan Sabah Gazetesi iki gündür asbaşkanımız Sayın Murat Özaydınlı ile TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar arasında geçen ve iddianameye dahi girmemiş bazı telefon görüşmelerinin kayıtlarından bölümler yayınlamaktadır. 


    Söz konusu konuşmaların sadece belirli bölümlerini yayınlayarak ve "Parayı usülsüz alıyorum sonra şikede kullanılıyor" gibi başlıklar atarak açık ve net bir biçimde kamuoyunu yanıltan yayınlar yapma politikasına devam etmektedir. Herkesin ulaşabildiği iddianamenin ve bazı telefon konuşmalarının sadece belirli bölümlerini adeta montajlayarak sayfalarına taşıyan Sabah Gazetesi'nin ne yapmaya çalıştığını, sistematik bir şekilde bu çarpıtma haberler ile camiamıza zarar vermeye yönelik bu yaklaşımlarının ardındaki amaçlarının ne olduğunun açıklamasını bekliyoruz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow