hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Juventus Melo'yu geri istiyor!

    Juventus Meloyu geri istiyor
    expand

    Galatasaray'ın sürpriz bir transfer hamlesiyle İtalya Serie A ekibi Juventus'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun önümüzdeki yıl futbol hayatına Juventus da devam edeceği iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'ın sürpriz bir transfer hamlesiyle İtalya Serie A ekibi Juventus'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun performansı 'Çizme'de de büyük şaşkınlık yarattı.

    WEBASLAN'da yer alan habere göre; Takımın başına Antonio Conte'nin gelmesinin ardından Felipe Melo'yu elden çıkartan Juventus, sarı-kırmızılılardaki futboluyla büyük güven veren Melo'yu gelecek sezonun planları arasına dahil etti.

    14 haftası geçilen Serie A'da 30 puanla zirvede yer alan Torino ekibi, 28 yaşındaki yıldızın Galatasaray'da oynadığı futbola göre bir plan çizmeyi hedefliyor. Sezon başında kendisine gelen birçok teklif arasından Galatasaray'ı seçerek kariyerine Türkiye'de devam etme kararı alan Melo ise İstanbul'da çok mutlu olduğunu ve Juventus'a geri dönmek istemediğini ifade etti.

    Galatasaray'ın 31.5.2012'ye kadar bildirilmek kaydıyla 13 milyon avro bedelle oyuncuyu satın alma hakkı bulunuyor. Kısa bir süre önce Melo'nun takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili konuşan Ünal Aysal, bu konuda acele etmeyeceklerini ve sezon sonunu bekleyeceklerini dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow