hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Mustafa Pektemek demek gol demek"

    Mustafa Pektemek demek gol demek
    expand

    Beşiktaş'ın son haftalardaki golcü futbolcusu Mustafa Pektemek, hedefinde her zaman gol krallığı olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi'nde Stoke City karşısında takımının 2. golünü atan Mustafa Pektemek, Beşiktaş Kulübü'nün www.twitter.com/Besiktas sayfasında taraftarlarla canlı sohbette bir araya geldi. Taraftarların kendisine gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür eden genç oyuncu, "UEFA Avrupa Ligi'nde final oynar mıyız?" şeklindeki soruya, "Beklentimiz o yönde, bunun için çok çalışıyoruz. İnşallah başarırız" yanıtını verdi.

    Kendisi ile ilgili transfer haberlerinin gerçekle bir ilgisi olmadığını belirten Mustafa Pektemek, Beşiktaş'tan bir futbolcunun gol kralı olmasını isteyen bir taraftara, "Evet, bence de vakti geldi. Hedefimde her zaman gol krallığı olduğunu belirtmek isterim" dedi.

    Gol anonsunda adının söylenmesinden çok etkilendiğini anlatan siyah-beyazlı oyuncu, "Çok güzel bir duygu, insan çok mutlu oluyor" ifadesini kullandı.

    Mustafa, Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyisi olduğunu herkesin bildiğini dile getirirken, maçlara her zaman kazanmak için çıktıklarını, şu anda kondisyon olarak istediği seviyede olmadığını, ancak ikinci devrede daha iyi olacağını söyledi.

    Mustafa Pektemek, takımda herkesle çok iyi anlaştığını, ama daha çok vakit geçirdiği kişilerin Cenk, İsmail, Necip ve İbrahim Toraman olduğunu belirterek, takım içinde anlaşmazlık olduğu yönünde çıkan haberlere de itibar edilmemesini istedi.

    Maç temposunun yoğunluğundan bahseden bir taraftara, "Evet, bu biraz zor bir durum, ama artık buna alıştık" yanıtını veren Mustafa Pektemek, bir başka soru üzerine, uzaktan sert şutlar konusunda kendisini geliştirmek için ekstra çalışmalar yaptığından bahsetti.

    "Sana, 'Mustafa Pektemek, gol demek' denilmesini nasıl buluyorsun?" şeklindeki bir soruyu da yanıtlayan siyah-beyazlı futbolcu, "Taraftarımız beni böyle anıyor, ben de gurur duyuyorum" dedi.

    Bu arada, Mustafa, Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde herhangi bir hesabı olmadığını bir kez daha yineledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow