hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kazım: "Çok iyi yoldayız"

    Kazım: Çok iyi yoldayız
    expand

    Galatasaraylı futbolcu Kazım Kazım, "Liderlikten önemli olan bir şey var. O da Galatasaray'ın çok iyi yolda olduğudur" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Orduspor ile yapacağı maç için takımıyla birlikte Ordu'da bulunan Kazım Kazım, Galatasaray Televizyonu'nun canlı yayınına katıldı.

    Televizyona yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayınlanan sarı-kırmızılı futbolcu, zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

    "Liderlikten önemli olan bir şey var. O da Galatasaray'ın çok iyi yolda olduğudur ifadelerini kullandı. Bizi yine Trabzonspor maçı gibi zor ve bir o kadar önemli bir karşılaşma bekliyor. Güzel bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Çok önemli karşılaşmalardan geçerek buralara kadar geldik. Takım  olarak çok iyi durumdayız, arkadaşlık çok iyi seviyede. Lider olmak bizi pozitif anlamda etkiliyor ama aralık ayında herhangi bir şampiyonluk vermiyorlar.

    Merdivenleri basamak basamak çıkıyoruz. İlk basamaktayız ve önemli bir adımı attık. Ancak önemli olan sezon sonunda neler olacağı. Düşünülmesi gereken liderlikten ziyade takımın içinde bulunduğu durum. Arkadaşlık gerçekten çok iyi. Sahada herkes birbirine yardım ediyor, herkes birbirinin artılarını, eksilerini, güçlü güçsüz yanlarını biliyor. Devamlı birbirine yardım eden, birbiri için mücadele eden ve çok iyi yolda olan bir Galatasaray takımı var. Bence bu liderlikten daha ön planda bulunuyor."

    6 maçtır gol yememelerinin en büyük nedeninin savunma oyuncularının başarısı olduğunu anlatan kazım, "O yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Hocamıza da buradan teşekkür ediyorum. Çok tehlikeli bir takım olduk. Genelde forvetlerden gol beklenir ama bizim takımımızda herkes her an gol atabiliyor. Bu da bizim ne kadar tehlikeli bir takım olduğumuzu gösteriyor" şeklinde ifadeler kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow