hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Adnan Polat ihraç edilecek" iddiası

    Adnan Polat ihraç edilecek iddiası
    expand

    Galatasaray’da eski başkan Adnan Polat’ın kulüpten ihraç edilmesi için düğmeye basıldığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milliyet gazetesinin özel haberine göre Adnan Polat ile Aziz Yıldırım arasındaki telefon görüşmesi ipleri kopardı. Polat'ın konuşmada Liselileri hedef alan cümleleri camiada tepki gördü.

    Camianın önde gelen isimlerinin de liselilerin hedef gösterilmesinden dolayı rahatsız oldukları ve konuyu Başkan Ünal Aysal’a bildirdikleri belirtildi.

    Adnan Polat’ın disiplin kuruluna sevk edilmesi için salı günkü yönetim kurulunda karar alınacağı öğrenilirken, özellikle liseli grubun, eski başkanın ihracı yönünde tavır aldıkları bildirildi. Disiplin kurulunda çıkacak kararı yönetimin daha sonra genel kurulun onayına sunacağı vurgulandı.

    İhraç kararı çıkarsa, Galatasaray’da ilk kez bir eski başkanın kulüple hiçbir bağı kalmayacak. 27 Mart’taki Mali Genel Kurul’u mahkemeye taşıdığı için üye Aykut Ergil tarafından disipline verilmesi için şikayet edilen ama dosyası rafa kaldırılan eski Başkan Polat’la ilgili kısa sürede ikinci kez yaptırım konusu gündeme gelecek.
    Galatasaraylı yöneticiler ise konuyla ilgili kendilerine rahatsızlıklarını bildirenlerin sadece liseliler olmadığını ve camiada Polat’ın ihracı için yoğun baskı geldiğini savundular.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow