hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adalı: "Aziz Yıldırım'ın kenar süsü..."

    Adalı: Aziz Yıldırımın kenar süsü...
    expand

    Aylarca tutuklu kaldığı Metris’ten tahliye olan Serdal Adalı, “Beni Metris'e Aziz Yıldırım’ın yanına kenar süsü olarak gönderdiler”dedi. Adalı, Metris'te olmasaydım Guti'nin takımda kalmasını sağlayabileceğini de söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telegol programına konuşan Beşiktaş’ın eski yöneticisi Serdal Adalı, şike soruşturmasındaki tutukluluğuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Adalı, Başkan Yıldırım Demirören’le gerginlik yaşadığı yolundaki iddialara da yanıt verdi.

    "Görevimi bırakacağım"

    Bu çirkinliğin ve iftiraların içinde olmak istemediğim için ne olursa olsun görevimi bırakacağım. Bu hafta yönetime istifamı bir kez daha vereceğim. Herkes şunu iyi bilsin ki suçlu olduğum için bırakmıyorum. Benim aldığım aile terbiyesinde, iş ahlakında sırf Beşiktaş’a hizmet için gelmiş biri olarak artık devam etmemem lazım. Ben öncelikle kendimden eminim ve asla şike yapmadım. Biz öncelikle Samsunlu Kemal’i istiyorduk ve onun için görüştük. Yani gündemimizde İbrahim ve İskender yoktu ama Samsunlu Kemal için Yusuf ile 15 telefon konuşmam var ama iddianamede bir konuşmam bile gözükmüyor. Yusuf ise para kazanacağı için İbrahim ve İskender’i bize vermek istiyordu. Yusuf Turanlı ile 2 defa yüz yüze görüşmem oldu ikisinde de Cengiz Zülfikaroğlu yanımdaydı. Yani görüşmelerimde Cengiz yanımdan hiç ayrılmadı ama ne hikmetse Cengiz savcının bile karşısına gitmezken, ben, Tayfur ve zavallı Ahmet Metris’e gönderildik.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Beni Aziz Yıldırım’ın yanına kenar süsü olarak Metris’e gönderdiler”

    "Aziz Yıldırım ne yaptı ne yapmadı bilmiyorum ama Aziz Yıldırım’ın yanında maalesef kenar süsü olduk. Benim ismim etkili ve güçlü olduğu için Metris’e gönderildik. Sana şimdi sorsalar, Aziz Yıldırım tutuklu yanına Cengiz’i mi yoksa Serdal’ı içeri atarsın. Eee biraz samimiysen Serdal’ı dersin."

    “Demirören’e kırgın ya da kızgı değilim”

    Başkan Demirören’e kızgın ve kırgın olduğum söyleniyor. O bizim başkanımızdır, oturup konuşur, dertleşir sorunları tartışırız. Bir şeyler var ama bu aile içinde kalsın. Metris’teyken ve çıktıktan sonra, yani son bir haftada Yıldırım Demirören ile hiç konuşmadım, karşılaşmadım. Salı ya da Çarşamba günü basın açıklaması yapıp tüm Beşiktaş camiasına, başta taraftara destekleri için teşekkür edeceğim. Hatta Yıldırım Demirören’e de teşekkür edeceğim. Demirören’in savcılıkta bizimle ilgili, İbrahim ve İskender’in transferleriyle ilgili söyledikleriyle şimdi yorum yapmak istemiyorum, bırakın o yorumu başkanın yüzüne yapayım.

    “Guti’yi idare edemedik”

    Hocamız Carvalhal iyi bir çalıştırıcı ve devam etmeli. Guti’ye çok üzüldüm. Bu duygusal yıldızı bir türlü idare edemedik. Metris'te olmasam Guti kalır ve bu takımın yıldızı olurdu. Biz maçlardan önce veya sonra tüm yabancılarla yemek yiyip sohbet ediyor ve sorunları çözüyorduk. Ben Metris’teyken yabancı futbolcularla bir defa bile görüşülmemiş. Yani Guti'nin gidişine çok üzüldüm. Quaresma daha da iyi olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow