hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demet Akalın'ın ek klasörlerde ne işi var?

    Demet Akalının ek klasörlerde ne işi var
    expand

    Şarkıcı Demet Akalın futbolda şike davasının ek klasörlerinde kendisi hakkında yer alan konuşmaların ek delil klasörlerinden çıkarılmasını talep etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şarkıcı Demet Akalın Futbolda şike davasının ek klasörlerinde kendisi hakkında yer alan konuşmaların ek delil klasörlerinden çıkarılması için harekete geçti.

    Futbolda şike davasının ek delil klasörlerinde sanıkların teknik takip ile elde edilen telefon görüşmeleri yer aldı. Bu telefon kayıtları arasında Bülent Uygun ile Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal’ın şarkıcı Demet Akalın hakkında çirkin ifadeler içeren konuşmalar bulundu.

    Bu konuşmaların basına yansıması üzerine Akalın harekete geçti.

    Akalın’ın avukatı Mahir Işıkay, şike davasının görüleceği İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne itiraz etti. Akalın ile ilgili yapılan telefon konuşmalarının dava ile alakası olmadığını belirten avukat Işıkay, mahkemeye sunduğu dilekçesinde, “Müvekkilimiz ile ilgili konuşmaların dava ile bir bağlantısı yoktur. Bu konuşmalar dava kapsamında değerlendirilecek bir delil değildir. Bu çirkin ifadelerin ek delil klasörlerinden çıkarılmasını talep ediyoruz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow