hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinamo Zagreb Çaçiç'le anlaştı

    Dinamo Zagreb Çaçiçle anlaştı
    expand

    Hırvatistan'ın en başarılı futbol takımlarından biri olan Dinamo Zagreb'in yeni teknik direktörü Ante Çaçiç oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, Zagreb'in Maksimir Stadı'nda 7 Aralık'ta Fransa'nın Lyon takımına 7-1'lik skorla mağlup olan Dinamo Zagreb'in eski teknik direktörü Krunoslav Yurçiç'in yerine, Zagreb'in Lokomotiva takımını çalıştıran 58 yaşındaki Ante Çaçiç geldi.

    Dinamo Zagreb Başkanı Mirko Barişiç, Zagreb'de düzenlediği basın toplantısında, Ante Çaçiç'in takımın başına geçmesinin iyi bir karar olduğunu belirterek, yeni hocalarına güvendiklerini söyledi.

    Barişiç, Ante Çaçiç'in 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını ifade ederek, yeni teknik direktörün Portekiz'de yapılacak devre arası kampında takımın başında olacağını sözlerine ekledi.

    Çaçiç, böylece 2000 yılından bu yana Dinamo Zagreb'in 14. teknik direktörü oldu. Aralarında ünlü Bosna-Hersekli teknik adamlar Miroslav Blajeviç ve bir zamanlar Trabzonspor'u da çalıştıran Vahid Halilhociç'in de bulunduğu Dinamo Zagreb'de, 2000'den bu yana görev yapan teknik direktörler, Avrupa Kupaları'nda konulan hedeflere ulaşamadıklarından dolayı başkan Zdravko Mamiç taraından sık sık değiştiriliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow