hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlerbirliği hangi Beşiktaşlıyı alıyor?

    Gençlerbirliği hangi Beşiktaşlıyı alıyor
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Gençlerbirliği, transferde de hızlı davranıyor. Ankara kulübünün Beşiktaşlı Onur Bayramoğlu ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Başkent temsilcisi yöneticileri, teknik direktör Fuat Çapa'nın istediği transferler için çalışmalara başladı.

    Öncelikle Samsunspor'dan Ergün Teber'i alarak defans bölgesini güçlendiren kırmızı-siyahlı takım, orta saha için de Beşiktaş'ın genç futbolcularından Onur Bayramoğlu ile anlaşmak üzere.

    Eskişehir'de 1990'da dünyaya gelen ve ailesinin tek çocuğu olan Onur, futbola 1997 yılında DSİ Bentspor'da başladı. 2008'de Bozüyükspor'da profesyonel olan Onur, burada oynadığı 17 maçta 2 gol attı.

    Bozüyükspor'da gösterdiği performansla "4 büyükler" olarak anılan kulüplerin de dikkatini çeken genç futbolcu, Trabzonspor ile transfer görüşmelerine başladı, 
    ancak anlaşamadı. Daha sonra Beşiktaş kulübüyle 5 yıllık anlaşma imzalayan Onur, 7 Süper Lig karşılaşmasında oynama şansı bulurken, 25 maçta ise A2 forması giydi.

    Beşiktaş ile ilk resmi maçına UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Vikingur ile deplasmanda oynanan maçta çıkan Onur, geçen yıl aralık ayında geçirdiği sakatlık
    nedeniyle takımdan bir süre ayrı kaldı. Sakatlığı geçen Onur, A2 takımının formasını en son Akhisar Belediye Gençlik ve Spor takımına karşı giydi.

    -Santrfor arayışlarına devam-

    Defansa Ergün Teber'i transfer eden, orta saha için de genç Onur Bayramoğlu ile anlaşmak üzere olan kırmızı-siyahlılar, bir de santrfor alarak, kadroda 3 bölgeyi güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

    Gençlerbirliği'nin kadrosuna katmak istediği Budapeşte Honved takımının oyuncusu 1986 doğumlu Brezilyalı Danilo de Oliveira transferinde ekonomik problemler henüz çözülmezken, başkent temsilcisi bu futbolcuya alternatif bir gurbetçiyle de görüşmelere başladı.

    Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Mainz 05'e, Bayern Münih'in ikinci takımından transfer olan 1988 doğumlu Deniz Yılmaz, Türkiye'nin 17 Yaş altı takımıyla 2005'te Avrupa şampiyonluğu yaşadı. Deniz, 21 Yaş Altı takımının kaptanı olarak da 8 karşılaşmada forma giydi ve 3 gol attı.

    Mainz 05 takımına Deniz Yılmaz için teklifini ileten Gençlerbirliği'nin, oyuncuyla ise her konuda anlaştığı öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow