hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serdar Özkan Bursaspor'a mı?

    Serdar Özkan Bursaspora mı
    expand

    Bursaspor'da devre arası transferi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil beyazlı ekibin, Ankaragücü ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve serbest kalan tecrübeli futbolcu Serdar Özkan ile görüştüğü iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Ligi ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Bursaspor'da gözler yapılacak takviyelere çevrildi. Forvet, sağ açık ve sağbek bölgelerine oyuncu takviyesi yapacak olan yeşil beyazlı ekipte Bobo görüşmeleri devam ederken, sağ kanada, Ankaragücü ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve bonservisi elinde bulunan deneyimli futbolcu Serdar Özkan'ın düşünüldüğü ve görüşmelerin başladığı ileri sürüldü.

    Bursaspor'da devre arasında gönderilecek ve kiralık olarak verilecek isimler de netleşmeye başladı. Yeşil beyazlı ekipte İnsua ve Tagoe ile yollar ayrılırken, genç oyuncu İsmail Haktan'ın da Samsunspor'a kiralık olarak verilebileceği öğrenildi. Bursaspor'da Svensson'un durumu henüz netleşmezken, birkaç genç oyuncunun daha kiralık olarak gönderileceği belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow