hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski Realli'den Nuri'ye övgü

    Eski Realliden Nuriye övgü
    expand

    Real Madrid’in eski futbolcusu Günter Netzer’den Nuri Şahin’e övgü geldi. Netzer, Nuri’nin ilerleyen dönemde çok başarılı olacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1973-1976 yılları arasında eflatun beyazlı formayı terleten Günter Netzer, AS Gazetesi’ne verdiği demeçte sakatlığından dolayı uzun süre forma giyemeyen ancak ilk yarının son haftalarında forma şansı bulmaya başlayan Nuri Şahin’le ilgili olarak “Nuri çok ilginç, çok iyi bir futbolcu. Ona zaman tanımak gerekiyor. Bir ya da bir buçuk yıl içinde Real Madrid için çok önemli bir futbolcu olacak” yorumunu yaptı. Netzer, Nuri’nin özelliklerinden bahsederken “O çok teknik bir oyuncu. Pas oyununa büyük çeşitlilik katıyor. Taktiksel bilinci ve verimliliği çok yüksek” ifadelerini kullandı.

    Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergilediği için takımdaki geleceği çok net olmayan Mesut Özil hakkında da yorumlarda bulunan Netzer, 23 yaşındaki futbolcu için “Performansında değişimler olması çok normal. Hiç kimse her zaman yüzde yüz formunda olamaz. O halen daha genç ve öğrenecek şeyleri var” dedi.

    Kaynak: Eurosport 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow